Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Otidji i zali se. Mozda covjek i nije svjestan koliko vam smeta. Nekad iznenade normalnoscu.Не зезај. Рећи ћу му да ми је бука и готово.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otidji i zali se. Mozda covjek i nije svjestan koliko vam smeta. Nekad iznenade normalnoscu.Не зезај. Рећи ћу му да ми је бука и готово.
E I ja sam jela kao luda, isto su mi se vratili miris i ukus brzo, super je kada ima apetitaЋерка једе као проваљена. И мирис и укус су ту.
Pa moze da premesti na njegovu terasu. Kazi muЕво те климе. Оно ка црном балкону је његово, соба пре климе је наша
Pogledajte prilog 871568
Pa moze da premesti na njegovu terasu. Kazi mu
Meni se čini da mu je unutrašnja jedinica klime na zajedničkom zidu, ka vama. Između njegova 2 prozora nema mesta za nju, tako da je mora staviti na unutrašnje zidove. Možda je mogao na drugom zidu te prostorije, ali ako mu je tamo neki regal verovatno nije hteo da sve okreće.Ево те климе. Оно ка црном балкону је његово, соба пре климе је наша
Pogledajte prilog 871568
Meni se čini da mu je unutrašnja jedinica klime na zajedničkom zidu, ka vama. Između njegova 2 prozora nema mesta za nju, tako da je mora staviti na unutrašnje zidove. Možda je mogao na drugom zidu te prostorije, ali ako mu je tamo neki regal verovatno nije hteo da sve okreće.
Druga opcija je da je gledao da mu je što dalje od spavaće sobe, pa je zato klima završila neposredno pored vas.
Pretpostavljam da mu je klima u dnevnoj sobi.
Kod kuće. Onako sam, pojma nemam. Verovatno ću sutra ići da uradim taj skener glave da bar tu muku skinem da vrata. Ova terapija me baš "sredila", ona veštački veže vodu i ko zna koliko i gde sve, a verovatno i u mozgu. Hbg jedno leči pet kvari.gde si i kako si?
Debili.То последње је оно што је најближе истини. Да је могао, поставио би је на наш парапет.
ovo drugo je najcesci razlogMeni se čini da mu je unutrašnja jedinica klime na zajedničkom zidu, ka vama. Između njegova 2 prozora nema mesta za nju, tako da je mora staviti na unutrašnje zidove. Možda je mogao na drugom zidu te prostorije, ali ako mu je tamo neki regal verovatno nije hteo da sve okreće.
Druga opcija je da je gledao da mu je što dalje od spavaće sobe, pa je zato klima završila neposredno pored vas.
Pretpostavljam da mu je klima u dnevnoj sobi.
Prvo slikanje pa onda podoj.Пре сат времена је родила и дете облаче у ово?
ovako ih oblace posle prvog kupanja odmah posle rodjenja u frontuKo obuce novorodjenu bebu posle 1h ovako??
Babica??
Babice ovo urade?ovako ih oblace posle prvog kupanja odmah posle rodjenja u frontu