Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Инстаграм генерација, ако нема слике није се десило.
nije, ovo je slika koju babice naprave za porodicu
cak mislim da se ona porodila na kovid odeljenju posto su pre nedelju dana bili u izolaciji jer je njen muz bio pozitivan na virus

stavicu njenu sliku odmah posle rodjenja bebirona samo na minut
meni je ona tako divna i tako ima dobru licnost da je obozavam

Juce sam u tcu naletela na stand fondacije za decija sela za decu bez roditelja...i caskala sa njima...u susustini oce samo pare.... ja pare ne dajem jer ne verujem da idu tamo gde treba, dajem volontiranje ili donacije u vidu materijalnih stvari...oni nisu za to oce pare.... brate ala birkamo al smo fini samo kes samo lova :lol:
Bas su me onako malKo naljutili :aha:

И њих захватила помодарија, ништа ми се то не свиђа.
Ни мени. Жене се шминкају за порођај да се сликају. Трче да купе не знам какве спаваћице. То више није породилиште него лудница.
Ми трчали по улошке и мрежасте гаће :lol:

I ovdje dijete obuku u odjeću koju ti pripremiš, nema ono da su zamotani u pelene kao kiflice. Samo što ih ovdje ne kupaju po rođenju. Prvi put ih kupaju na dan kad ideš kući i to samo ako ti želiš, pa ti demonstriraju kako se kupa. Ali uopšte nije djelovao prljav ili da je imao neke ostatke koji nisu obrisani, da ne znaš da nije okupan ne bi ni pogodio.

Vjerovatno je i za ovu djevojčicu mama odabrala odjeću jer ne vjerujem da bi u bolnici dali tu traku oko glave jer ovdje stalno spominju da trake mogu biti rizik za gušenje, ako ih i staviš obavezno skidanje prije nego bebu staviš na spavanje. Pretpostavljam da je i u ovom slučaju bilo samo za slikanje, pa su skinuli.

Moj je dječaka, pa nema neke fensi stvari, samo šta je pamučno i udobno, ali vjerovatno je s djevojčicama drugačije. Za njih je i mnogo veći izbor odjeće. Obično u radnjama za dečake bude samo jedan ćošak a sve ostalo za djevojčice. :)

I ovdje dijete obuku u odjeću koju ti pripremiš, nema ono da su zamotani u pelene kao kiflice. Samo što ih ovdje ne kupaju po rođenju. Prvi put ih kupaju na dan kad ideš kući i to samo ako ti želiš, pa ti demonstriraju kako se kupa. Ali uopšte nije djelovao prljav ili da je imao neke ostatke koji nisu obrisani, da ne znaš da nije okupan ne bi ni pogodio.

Vjerovatno je i za ovu djevojčicu mama odabrala odjeću jer ne vjerujem da bi u bolnici dali tu traku oko glave jer ovdje stalno spominju da trake mogu biti rizik za gušenje, ako ih i staviš obavezno skidanje prije nego bebu staviš na spavanje. Pretpostavljam da je i u ovom slučaju bilo samo za slikanje, pa su skinuli.

Moj je dječaka, pa nema neke fensi stvari, samo šta je pamučno i udobno, ali vjerovatno je s djevojčicama drugačije. Za njih je i mnogo veći izbor odjeće. Obično u radnjama za dečake bude samo jedan ćošak a sve ostalo za djevojčice. :)
ma nije bre
nije mama uopste u ovakvom fazonu rumunskih gimnasticarki
ovo je bolnicka varijanta

Први пут чујем за купање. Али сам негде слушала да је и грешка што се врпца одмах пресече. Да је наводно боље да беба мало лежи на мајци и навикне на ваздух. Не знам да ли је тачно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back