macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Dete je zdravo. Sve je ok. Prehladila se jer ide golog stomaka, i u nekim jaknicama pretankim.I kcerka od @macka vracarka je imala simptome i macke od tad nema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dete je zdravo. Sve je ok. Prehladila se jer ide golog stomaka, i u nekim jaknicama pretankim.I kcerka od @macka vracarka je imala simptome i macke od tad nema.
Drzi se Afro.Celi dan mi je užasno loše, nešto mi se dešava sa perifernim vidom, glava me ubija celi dan, teme me prži, oči bole. Ovo mi se do sada nije dešavalo. Zvala hitnu pomoć rekli da bi trebalo da uradum CT glave i da pogleda neurolog. Svako sraanje me snađe.
Samo da ste vi ok, izdrzaceteOk, evo dva dana smo zatvoreni, ne znam kako ćemo izdržati još 12![]()
osecate se dobro?Ok, evo dva dana smo zatvoreni, ne znam kako ćemo izdržati još 12![]()
gde si i kako si?Celi dan mi je užasno loše, nešto mi se dešava sa perifernim vidom, glava me ubija celi dan, teme me prži, oči bole. Ovo mi se do sada nije dešavalo. Zvala hitnu pomoć rekli da bi trebalo da uradum CT glave i da pogleda neurolog. Svako sraanje me snađe.
vi matori i nekako al malac![]()
osecate se dobro?
А јел сме он напоље? Мислим, могу га ја прошетати ако сме...Zbog njega i kažem, mi matori bi se snašli nekako, filmovi, serije, gojenjeal on će popizduknuti.
pljuc pljucOsim što sam kao pijana ćurka (što pripisujem belom luku) i što se zadišem dok vičem na dete, sve ok![]()
pljuc pljuc
odlicno
i ne vici na dete ako bas nije frka, ja sam tih 14 dana pustala j-a sve moguce i nemoguce
u zivotu nije igrao sonija toliko i pojeo sendvica i gluposti
je l moze - moze
da mu je naprosto bilo zao kad je prosao karantin![]()
prvo, ja ne znam kako izgleda ta fasads i kakvi su vam rasporediОн ГРЕЈЕ. Сељачини је увек хладно. Не знам (нити ме занима) ко је у тој соби која се граничи са нашом али како не капираш да је то уместо на парапет до наше могао ставити на парапет до његове суседне собе.