bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
da.. u lidlu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
npr na svoju terasu, ako je imaju - to uglavnom izbjegavaju jer nece buku na svojoj terasia gde da promene poziciju?
dalje od njenog prozora, blize necijem drugom prozoru?
tacno je da je nivo buke propisan zakonom, ali i pokvarena klima tesko da moze da predje tu granicu
radi se o histeriji.
vidi.. kod mene u zgradi..komsija ima klimu koja kao buci, koja je u svetlarniku naspram mog prozora ....veruj mi da je nikad nisam cuo niti mi je smetala.. on me je licno pitao da li mi smeta posto smo u odlicnim odnosima
komsinici ispod ta ista klima nesnosno smeta i svadja se sa njim svaki dan..
ne moze ona da smeta njoj a da ne smeta meni koji sam i po zakonu o prostiranju zvucnih talsa vise na udaru jer sam i blizi i direktniji.
pa zato sto mu je montaza bila jeftinija heheheВиди, станови су једностране оријентације и простиру се на скоро 11 метара фасаде. Он има избор да је стави било где, али не, он ју је ставио на сам руб последње собе, тик уз нашу последњу.
pa zato sto mu je montaza bila jeftinija hehehe
pa ima njemu, nema tebiKaкве сад то везе има. Могао је да је стави 3 метра даље - иста соба али не поред наше. То му је дечја или спаваћа, појма немам.
Имам утисак да се ради о не тако интелигентним људима.
pa ima njemu, nema tebi
+ pravo pitanje je koje prostorije zeli hladiti
tabe, ti li si?pa ima njemu, nema tebi
+ pravo pitanje je koje prostorije zeli hladiti
Znam meni je vibrirao patos od tog tandrkanja noću.Рећи ћу им ја. Нека реше то како знају и умеју. Језиво се чује, нарочито ноћу.
Navodno taj prelomljeni vid može da bude svasta, od oteklog moždanog živca do multiple skleroze i moždanog udara. Neka ide dođavola nije ni malo prijatno kad si u takvom stanju i sam.Шта би то могло бити?
Nadam se da nemam, ali svi savetuju skener pa ću uraditi, ovo je 2 ili 3 put za ovih par dana od kad sam došla iz bolnice.Па сад, то друго и треће ваљда немаш.
Nadam se da nemam, ali svi savetuju skener pa ću uraditi, ovo je 2 ili 3 put za ovih par dana od kad sam došla iz bolnice.
Popodne mi je bilo svaki put. Onako oko par minuta, ali i kad prođe ne osećam se dobro, a glava puca oči ispadaju, grozno.Колико то траје кад се појави? У које доба дана?
Misliš? Nemam iskustva sa njima.Afro, vidi ko je sutra dezuran, klinicki ili vma i otidji tamo, moraju da te prime ako sumnjaju na mozdani i taman ce da ti odrade CT