Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a gde da promene poziciju?
dalje od njenog prozora, blize necijem drugom prozoru?

tacno je da je nivo buke propisan zakonom, ali i pokvarena klima tesko da moze da predje tu granicu
radi se o histeriji.

vidi.. kod mene u zgradi..komsija ima klimu koja kao buci, koja je u svetlarniku naspram mog prozora ....veruj mi da je nikad nisam cuo niti mi je smetala.. on me je licno pitao da li mi smeta posto smo u odlicnim odnosima
komsinici ispod ta ista klima nesnosno smeta i svadja se sa njim svaki dan..

ne moze ona da smeta njoj a da ne smeta meni koji sam i po zakonu o prostiranju zvucnih talsa vise na udaru jer sam i blizi i direktniji.
npr na svoju terasu, ako je imaju - to uglavnom izbjegavaju jer nece buku na svojoj terasi
na zid na kome nema prozora - tu montaza obicno kosta vise
....
i tako
najlakse je natrciti na prozor pa nek komsiii kaplje na sims

Види, станови су једностране оријентације и простиру се на скоро 11 метара фасаде. Он има избор да је стави било где, али не, он ју је ставио на сам руб последње собе, тик уз нашу последњу.
pa zato sto mu je montaza bila jeftinija hehehe

pa zato sto mu je montaza bila jeftinija hehehe

Kaкве сад то везе има. Могао је да је стави 3 метра даље - иста соба али не поред наше. То му је дечја или спаваћа, појма немам.
Имам утисак да се ради о не тако интелигентним људима.

Kaкве сад то везе има. Могао је да је стави 3 метра даље - иста соба али не поред наше. То му је дечја или спаваћа, појма немам.
Имам утисак да се ради о не тако интелигентним људима.
pa ima njemu, nema tebi
+ pravo pitanje je koje prostorije zeli hladiti

pa ima njemu, nema tebi
+ pravo pitanje je koje prostorije zeli hladiti

Он ГРЕЈЕ. Сељачини је увек хладно. Не знам (нити ме занима) ко је у тој соби која се граничи са нашом али како не капираш да је то уместо на парапет до наше могао ставити на парапет до његове суседне собе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back