limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.086
Mene orhideja uvijek iznenadi.Kad se nadam da ce procvjetati...nista.A kad zaboravim na nju,ona procvjeta bas bujno.Procvetala mi je orhideja.
A Bozicna zvezda je posle godinu ipo dana pocela da crveni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene orhideja uvijek iznenadi.Kad se nadam da ce procvjetati...nista.A kad zaboravim na nju,ona procvjeta bas bujno.Procvetala mi je orhideja.
A Bozicna zvezda je posle godinu ipo dana pocela da crveni.
Ni ovi nasi nisu sjajni. Nece da odnesu smece pored kante a uredno u crnoj kesi. Izlomili su nam kantu najstrasnije a mm nece da kupi novu vec ovu krpi, odvratna je. Kaze jednako ce izlomiti i novuTrebalo bi da je tako svuda.Ako komunalci nece ili ne stizu,nece nikom ruke otpasti da malo pripomognu.
A primijetila sam kod nas da kad komunalci ujutro metu ulicu , njih trojica metu kvadratni metar.
I svi se kao nesto guraju oko te male gomilice,a ovamo ladno preskoce gomilu smeca koje se vidi iz aviona.
Valjda im male plate,sta li.![]()
Svevje dobro,dok ima dogovora i sloge u zgradi.Kod mojih roditelja u ulazu cesto se desi da po godinu dve nemaju cistacicu. Nece prosto penzineri da placaju i onda moja majka sta ce, uzme i oriba celu zgradu.
Tata je pre par meseci na poklon dobio slike, po dve za svaki sprat, i stavio ih je.
On je dogovarao i kad su menjali ulazna vrata, za reklamu na zgradi. I nove sanducice.
Krecenje bude isto kad se angazuju.
Jos su im ostali stari mali prozori u hodniku zgrade da se ili srede ili zamene i to je to.
Eh da je jedna.Svevje dobro,dok ima dogovora i sloge u zgradi.
Kod mene uvijek ima jedna komsinica koja je "antiprotivna" svemu.
Ona npr.nece da placa grijanje,jer je umislila da neko krade njene pare i da se neko grije na njen racun.Zato se mrzne ili placa struju,tri puta skuplju.
A grijanje nam je relativno jeftino,u odnosu na druge i sto se vise stanova grije,bude jeftinije.
Mozda se nisam dobro izrazila...prvenstveno mislim na Njemacku,Austriju,Svajcarsku i Sloveniju.
Rim je,recimo,prljav katastrofa.
U ovim navedenim drzavama sam i bila izvan centra.Sve je savrseno cisto,svaki pedalj njive obradjen,svaka livada pokosena,smeca nigdje,dvorista uredjena.
A Grci su ko i mi.Realno,cistoca i urednost im je slicna kao i u Cg.
Jedino su sve plaze i more,zaista bile ciste.
Trebalo bi da je tako svuda.Ako komunalci nece ili ne stizu,nece nikom ruke otpasti da malo pripomognu.
A primijetila sam kod nas da kad komunalci ujutro metu ulicu , njih trojica metu kvadratni metar.
I svi se kao nesto guraju oko te male gomilice,a ovamo ladno preskoce gomilu smeca koje se vidi iz aviona.
Valjda im male plate,sta li.![]()
Vise nego pristojne.Код нас они имају пристојне плате и опет не раде свој посао.
i mi imamo penzionere!Mi imamo čuvare kontejnera, to niko nema![]()
ja sam gajio marihuanu na terasi kod staraca. mislim gajio sam i unutra, u ormaruMoja velika terasa ima 20 kvadrata. Full na juznoj strani.
Tu nema sedenja napolju. Pogotovo leti.
Leti je na njoj ravno 100 stepeni. Cak i nocu isijava vrelina.
A otvorena je.
Iznad nas su terase manje i u nivou zida, visoko prizemlje su ove velike.
I komsiluku sluzi da sve sto im sveta bace dole.
Tako da i otvorena terasa velika deluje bajkovito ako zivis sa civilizovanim komsilukom
u kom smislu?Стварно си ентузијаста.
uh, to sam radio godinama skoro svako vece.. to mi je bio najlepsi deo dana... jednom smo pricali sta sam mu sve procitao, on zinuo: ebote, ala sam ja nacitanmali skoro zaspao, citao sam mu slikovnice od pola 8, znaci osusila mi se usta)
Verovatno si sjebala koren ako si trpala azotnu dohranuЈа сам цвеће убила оном дохраном. Спржила сам га![]()
uh, to sam radio godinama skoro svako vece.. to mi je bio najlepsi deo dana... jednom smo pricali sta sam mu sve procitao, on zinuo: ebote, ala sam ja nacitan
Meni moji sad citaju.uh, to sam radio godinama skoro svako vece.. to mi je bio najlepsi deo dana... jednom smo pricali sta sam mu sve procitao, on zinuo: ebote, ala sam ja nacitan
sa tim treba biti oprezan, zacas se spali biljka. ali ja sam ekstrasens za te stvari, nikad mi se nije ni jedna omaklaVerovatno si sjebala koren ako si trpala azotnu dohranu
u kom smislu?
djecinjem ili disko?
to je najlaksi dio dana. sem toga, ako zavoli knjigu, lakse ce i meni biti kad poraste. nece biti kao jaТри сата читања.
to je najlaksi dio dana. sem toga, ako zavoli knjigu, lakse ce i meni biti kad poraste. nece biti kao ja
u zivotu svakako nema garancija, mogu sutra pandrknutiТеби свака част али нема гаранције да ће то од њега направити великог читача.
u zivotu svakako nema garancija, mogu sutra pandrknuti)
ali ja sam nekako vjerujuci covjek