Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Примећујем да су људи свиње. Град је добар, ни бољи ни гори него многи други.
Meni su pocetkom dvehiljditih posetili poslovni ino partneri
Jedan od utisaka je bio - kako vam je cist I lep grad
U to vreme gradsko zelenilo je imalo radnike koji su redovno odrzavali zelene povrsine na citavoj teritoriji grada, I centralnom I na periferiji
Gradska cistoca je imala radnike koji su redovno cistili ulice I koji su skupljali otpad sa travnatih povrsina
Mi smo se kao kuvane zabe navikli na ovaj haos I uzas, jer sa tim zivimo svaki dan duzi vremenski period
Urnisali su svojom nesposobnoscu sve sto su mogli

U to vreme gradsko zelenilo je imalo radnike koji su redovno odrzavali zelene povrsine na citavoj teritoriji grada, I centralnom I na periferiji
Gradska cistoca je imala radnike koji su redovno cistili ulice I koji su skupljali otpad sa travnatih povrsina
Mi smo se kao kuvane zabe navikli na ovaj haos I uzas, jer sa tim zivimo svaki dan duzi vremenski period

Једино што код мене раде то је да шишају траву па ми од буке дође да полудим а да неко скупља кесе и пикавце, то мало морген. Простор тик иза зграде где се иначе кола паркирају, то није очишћено никад. Није ничија надлежност. Чистоћа само уличне тротоаре гледа, зеленило само травњаке.

Ja sam gledala Zemun i da li vjerujes da nisam nasla nijedan stan da zadovoljava nekoliko uslova. Bilo je za ok novac u naseljima koji su sada kuce, to ce biti haos od zgradica i problema sa infrastrukturom. U urbanijem dijelu je bilo starih stanova za potpunu adaptaciju ali dosta skupih uzevsi u obzir sta predstoji. Ali bilo je i stanova od po 90m2 za ok novac po kvadratu ali kad sam stavila racunicu kredita i cijene grijanja koje je ovdje oko 15k cijele godine...pozdravila sam se sa tim krajem.
Ali mnogo mi se bila dopala ideja zivota u blizini rijeke, pa setaliste, pa riblja corba, pa onaj neki smek mediteranskog gradica: )
ja sam tamo gledala solidno planirane stanove po tim malim zgradama, al sta vrijedi kad se mozes s komsijom rukovat kroz prozor :(

Bilo bi mi cudno da si napisala da si uvijek srecna i razdragana. Danas kao da postoji imperativ srece. Moguce zbog drustvenih mreza gdje vidjas samo onu pozitivnu stranu ljudi, pa stices dojam o apsolutnoj pozitivi oko sebe a samo ti imas i pluseve i minuse.
Mnogo je lijepo ovo sta su ti rekle, bas toplo i puno ljubavi

pa taj sto je stalno sretan ili je glup ili je lud
ili oboje

Popula sam C vit od 1000mg i ne znam šta još da popijem.
Sinoć mi je bio pritisak tamo/ ovamo. Niti sam sa nekim bila niti mi je ko dolazio.
Koliko se sećam i prošli put sam imala od ove terapije jedan dan povišenu temp.ali tad nije bilo korone.
Od terapije je verovatno....
Mada rekoh ti da su oni puni korone
Ali polako nemoj se bacas u paniku.... najverivatnije je od terapije
Sacekaj dan dva da vidis sta se desava
:zag:

Nisam nikad bila u Bg, ali nadam se da nije gore nego u Atini. To je najprljaviji grad u kojem sam bila. Ovo sam slikala po centru i vjerovatno sam već postaljala slike.

A1.jpg

A2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back