Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ko zna zasto je njemu gel sluzio?Хахахаха...
Па питам међу женама за антицелулит гел. И ето га Милер, лајкује препорукеРекох, сигурно се мацкао, неће тек тако...
Celulita nema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna zasto je njemu gel sluzio?Хахахаха...
Па питам међу женама за антицелулит гел. И ето га Милер, лајкује препорукеРекох, сигурно се мацкао, неће тек тако...
Borkovac.Čile koji ti je ono bazen bio? Naš ne radi.
TenkjuBorkovac.
Ја сам. Лидија ми је ипак фаворит.
Насмејани, стрпљиви,...Ја сам. Лидија ми је ипак фаворит.
Пијем кафу.
Пита од старог хлеба са две врсте сира је у рерни.
Руку на срце, ћерки је најтежеMoj sin je strelac ,kcerka skorpija a ja vaga pa ti zamisli tu kombinaciju.

Синоћ сам исекла неку погачу која се ту вукла на коцкице, па оставила у тепсији преко ноћи да се осуши.Ovo deluje kao odlična ideja za ručak.
Koji si stavljala trapist i sitan sir ili neku drugu kombinacije?
Извини, хтедох рећи сину. Стрелчеви све држе у себи и варе, затворени су, не деле емоције, а смешкају се и друге не оптерећују проблемима. Бар је моје искуство са њима такво.Руку на срце, ћерки је најтеже![]()
Синоћ сам исекла неку погачу која се ту вукла на коцкице, па оставила у тепсији преко ноћи да се осуши.
Као за гибаницу смеса, сир (ситан неслани и фета која је масна и слана, а можеш који хоћеш), јаја, павлака/јогурт. Наравно, можеш зачине по жељи, лук, киселу паприку/ краставце на коцкице, шунку... Шта имаш и шта волите.
У то умешаш те коцкице хлеба уместо сира и излијеш у тепсију.
Аха, ређаш као коре. И то је фино сигурно.Hvala za ideju.
Malo je drugačiji recept od mog kad pravim.
Koristim ceo hleb u jednoj manjoj tepsiji i bude u dva reda i jedan i drugi prelijem sa sirom, pavlakom i jajem.
Ponekad odgore, pred kraj poređam i trapist ili onaj tanki sir za sendviče.
Probaću i ovu kombinacije.
Tako je. Ne mozes do njega doprijeti nikako ,muke zive.Извини, хтедох рећи сину. Стрелчеви све држе у себи и варе, затворени су, не деле емоције, а смешкају се и друге не оптерећују проблемима. Бар је моје искуство са њима такво.
Аха, ређаш као коре. И то је фино сигурно.
Мени су боље те варијанте од пофезни које се прже.
Ja u tu pitu stavim spinat,mozes i tikvice narendati i bude super.Mi volimo i moče.
Za ovu pitu treba manje vremena.
Ima puno ideja šta se sve može od starog hleba napraviti.
Meni nije loše ni kad umutim dva tri jaja, pavlaku, ubacim hleb i to pržim u tiganju.
Ово сам први пут видела давно код једне жене. У нашој кући се није правило.
Била сам код ње, а она као шта ће деци за вечеру, и смути ту смесу и у њу нацепка свашта и стари хлеб, и неке кифле што су биле...
Када може неко да једе попару, што не би и ово, финије је.

Ништа. Само ја више волим тако на парчад него кашасто.Šta fali popari, ja se davim u tome![]()
Ja mislim da nisam jela barem 20 godina, brat mi je pravio poslednji put, pre čitave večnosti...Šta fali popari, ja se davim u tome![]()