Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo deluje kao odlična ideja za ručak.
Koji si stavljala trapist i sitan sir ili neku drugu kombinacije?
Синоћ сам исекла неку погачу која се ту вукла на коцкице, па оставила у тепсији преко ноћи да се осуши.
Као за гибаницу смеса, сир (ситан неслани и фета која је масна и слана, а можеш који хоћеш), јаја, павлака/јогурт. Наравно, можеш зачине по жељи, лук, киселу паприку/ краставце на коцкице, шунку... Шта имаш и шта волите.
У то умешаш те коцкице хлеба уместо кора и излијеш у тепсију.

Руку на срце, ћерки је најтеже :p
Извини, хтедох рећи сину. Стрелчеви све држе у себи и варе, затворени су, не деле емоције, а смешкају се и друге не оптерећују проблемима. Бар је моје искуство са њима такво.

Синоћ сам исекла неку погачу која се ту вукла на коцкице, па оставила у тепсији преко ноћи да се осуши.
Као за гибаницу смеса, сир (ситан неслани и фета која је масна и слана, а можеш који хоћеш), јаја, павлака/јогурт. Наравно, можеш зачине по жељи, лук, киселу паприку/ краставце на коцкице, шунку... Шта имаш и шта волите.
У то умешаш те коцкице хлеба уместо сира и излијеш у тепсију.

Hvala za ideju.
Malo je drugačiji recept od mog kad pravim.
Koristim ceo hleb u jednoj manjoj tepsiji i bude u dva reda i jedan i drugi prelijem sa sirom, pavlakom i jajem.
Ponekad odgore, pred kraj poređam i trapist ili onaj tanki sir za sendviče.
Probaću i ovu kombinacije.

Hvala za ideju.
Malo je drugačiji recept od mog kad pravim.
Koristim ceo hleb u jednoj manjoj tepsiji i bude u dva reda i jedan i drugi prelijem sa sirom, pavlakom i jajem.
Ponekad odgore, pred kraj poređam i trapist ili onaj tanki sir za sendviče.
Probaću i ovu kombinacije.
Аха, ређаш као коре. И то је фино сигурно.
Мени су боље те варијанте од пофезни које се прже.

Ово сам први пут видела давно код једне жене. У нашој кући се није правило.
Била сам код ње, а она као шта ће деци за вечеру, и смути ту смесу и у њу нацепка свашта и стари хлеб, и неке кифле што су биле...
Када може неко да једе попару, што не би и ово, финије је.

Извини, хтедох рећи сину. Стрелчеви све држе у себи и варе, затворени су, не деле емоције, а смешкају се и друге не оптерећују проблемима. Бар је моје искуство са њима такво.
Tako je. Ne mozes do njega doprijeti nikako ,muke zive.

Аха, ређаш као коре. И то је фино сигурно.
Мени су боље те варијанте од пофезни које се прже.

Mi volimo i moče.
Za ovu pitu treba manje vremena.

Ima puno ideja šta se sve može od starog hleba napraviti.
Meni nije loše ni kad umutim dva tri jaja, pavlaku, ubacim hleb i to pržim u tiganju.

Ово сам први пут видела давно код једне жене. У нашој кући се није правило.
Била сам код ње, а она као шта ће деци за вечеру, и смути ту смесу и у њу нацепка свашта и стари хлеб, и неке кифле што су биле...
Када може неко да једе попару, што не би и ово, финије је.

Šta fali popari, ja se davim u tome :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back