Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Noga, dupe, šta namažeš, to uviješ u foliju pa greje, pa pecka, pa užas jedansta se uvije u plasticnu foliju?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noga, dupe, šta namažeš, to uviješ u foliju pa greje, pa pecka, pa užas jedansta se uvije u plasticnu foliju?![]()

samo mi jos da se potparim faliNoga, dupe, šta namažeš, to uviješ u foliju pa greje, pa pecka, pa užas jedan![]()

Па нисам ја Чеда вампир из Златокоп да прогањам...бануј, бануј, неко ће да каже да сам повлашћена, највероватније ови прваци што уче словаjes pa da me posle proganja i kmeci kako je bilo licno![]()

Ja probala onaj brsljen gel dugog nemackog imena i mislila da cu da umrem nakon 5 min, da ce obe noge da mi izgore i nestanusamo mi jos da se potparim fali![]()

meni zmu jednom namazao vrat onim nekim kao konjskimJa probala onaj brsljen gel dugog nemackog imena i mislila da cu da umrem nakon 5 min, da ce obe noge da mi izgore i nestanu![]()

Krojter?Zeleno pakovanje?Vatra živa.Ja probala onaj brsljen gel dugog nemackog imena i mislila da cu da umrem nakon 5 min, da ce obe noge da mi izgore i nestanu![]()
Nemoj sad da ti slikam kako smo lepo naučili, pa da vidiš ti!Чекам те на Ц.
Jao, da znaš! Neka je bolje.jes pa da me posle proganja i kmeci kako je bilo licno![]()

Ako ovo ovde nije provokacija vredna bana, pa ja stvarno ne znam.Па нисам ја Чеда вампир из Златокоп да прогањам...бануј, бануј, неко ће да каже да сам повлашћена, највероватније ови прваци што уче слова![]()

okeeeej, evo jedan ban za @mina68Nemoj sad da ti slikam kako smo lepo naučili, pa da vidiš ti!
Jao, da znaš! Neka je bolje.
Ako ovo ovde nije provokacija vredna bana, pa ja stvarno ne znam.![]()

Pa mislim, vidi kako provocira. Sad još otišla da spava, namerno me nervira! Namerno!okeeeej, evo jedan ban za @mina68![]()

da...zlockonamerno me nervira! Namerno!![]()

Da, pakaoKrojter?Zeleno pakovanje?Vatra živa.

to je najbolji anticelulit gelDa, pakao![]()

Који је то. Молим слику. Не за врат него против целулита![]()

И ти си користио овај гел?igram bilijar
ЗнамоSta tu kukate.
Meni baba namazala glavu petrolejom protiv vaski.
Znate li vi kako to pece

Sta su ti ozbiljne godine.skontao sam sljedeci kriterijum za vezu, to je da bude visoka zemska da mogu guziti stojeci bez problema.
napustam ovaj prosli kriterijum zgodna plavusa, zelim nesto novo, nesto divlje!
Mi mozemo kako hoces, do 50 kg mogu da nas bacaju, nose, dizu... kao u cirkusuИспало да сада ми, мале плавуше не можемо стојећи![]()