електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
trebalo mi je 10 min da kupimo stan
a godinu dana da kupim aparat za spaljivanje dlaka
shifra vaga
Ми смо телевизор куповали пет минута а ја прекјуче са ћерком три сата бирала ципеле.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebalo mi je 10 min da kupimo stan
a godinu dana da kupim aparat za spaljivanje dlaka
shifra vaga
pa daI stanbi kupovala sto god da nije bilo tate da prelomi <3
Ako budes zadovoljna ja ću gledati da proslavljam osmi mart onda malo kasnijepa je
al ide osmi mart : )))

e daМи смо телевизор куповали пет минута а ја прекјуче са ћерком три сата бирала ципеле.
a onda cekaj ljeto pa kupiAko budes zadovoljna ja ću gledati da proslavljam osmi mart onda malo kasnije![]()
e da
televizor 10 minuta
toliko smo cekali da ga dofuraju iz magacina
ma ok toМи га донели таксијем. Играчкица.

Na Amazonu budu po 100€ snizeni . Treba pratiti.a onda cekaj ljeto pa kupi
jer tad budu svuda na snizenjima
posto se ljeti prakticno ne mogu koristiti kontinuirano
budu i po radnjamaNa Amazonu budu po 100€ snizeni . Treba pratiti.
pa covece, ovo umalo da mi promakne.. pa braoneki smoothskin u liliju
al mozda sam ipak trebala braun
ne znam jos sta da mislim
drugarica ima phillips neki stariji i bas je zadovoljna

Pa cipela mora da je udobna i da ne žulja, a tv baš i ne mora.Ми смо телевизор куповали пет минута а ја прекјуче са ћерком три сата бирала ципеле.
ahahahahhapa covece, ovo umalo da mi promakne.. pa brao![]()
Pa cipela mora da je udobna i da ne žulja, a tv baš i ne mora.
mi nikada nismo bili, niti znam ikoga iz BG ko jeste...bila sam pre desetak godina, neki novembar mesec, sipila kisica, nas dvoje sami...i u jednom trenutku kao da sam upala u neku crnu rupu, jeziva tisina i nalet suza i takva mucnina da je to strasno, ali u sekundi kao da sam sela na rolerkosterNisu gore od filma koji smo gledali na ekskurzijama u Jasenovac. Ja bih ovaj film kao obaveznu lektiru stavila.
Meni je Jasenovac bol. Ne mogu da objasnim. Kosovo i Jasenovac su mi stalna bol .mi nikada nismo bili, niti znam ikoga iz BG ko jeste...bila sam pre desetak godina, neki novembar mesec, sipila kisica, nas dvoje sami...i u jednom trenutku kao da sam upala u neku crnu rupu, jeziva tisina i nalet suza i takva mucnina da je to strasno, ali u sekundi kao da sam sela na rolerkoster
satrli su nas...da je bio reciprocitet u broju ubijenih, hrvati kao nacija ne bi od tada ni postojaliMeni je Jasenovac bol. Ne mogu da objasnim. Kosovo i Jasenovac su mi stalna bol .
satrli su nas...da je bio reciprocitet u broju ubijenih, hrvati kao nacija ne bi od tada ni postojali
Ne umijem ja da ih mrzim. Zivim gdje zivim sa raznim narodima. Samo ne mogu da shvatim ko smo mi kad nas svi tamane
Ni moja generacija nije išla u Jasenovac na ekskurziju. I baš me strah da gledam taj film, iz više razloga.mi nikada nismo bili, niti znam ikoga iz BG ko jeste...bila sam pre desetak godina, neki novembar mesec, sipila kisica, nas dvoje sami...i u jednom trenutku kao da sam upala u neku crnu rupu, jeziva tisina i nalet suza i takva mucnina da je to strasno, ali u sekundi kao da sam sela na rolerkoster
nemalo pre toga Veliki rat i preko milion ubijenih, onda se desi Jasenovac i jos kojesta...jezivo, dobro nas i ima uopsteТо стално говорим.
Ni moja generacija nije išla u Jasenovac na ekskurziju. I baš me strah da gledam taj film, iz više razloga.
Da. A kad neko od nas kaže da ih ne voli odma mu se uzima za zlo.satrli su nas...da je bio reciprocitet u broju ubijenih, hrvati kao nacija ne bi od tada ni postojali
Da,sve sto je na silu nije dobro. Samo kako ne znamo nikad da pruzimo otpor ?Преварени народ, нико нас никада није питао да ли желимо државу са њима.