Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu gore od filma koji smo gledali na ekskurzijama u Jasenovac. Ja bih ovaj film kao obaveznu lektiru stavila.
mi nikada nismo bili, niti znam ikoga iz BG ko jeste...bila sam pre desetak godina, neki novembar mesec, sipila kisica, nas dvoje sami...i u jednom trenutku kao da sam upala u neku crnu rupu, jeziva tisina i nalet suza i takva mucnina da je to strasno, ali u sekundi kao da sam sela na rolerkoster

mi nikada nismo bili, niti znam ikoga iz BG ko jeste...bila sam pre desetak godina, neki novembar mesec, sipila kisica, nas dvoje sami...i u jednom trenutku kao da sam upala u neku crnu rupu, jeziva tisina i nalet suza i takva mucnina da je to strasno, ali u sekundi kao da sam sela na rolerkoster
Meni je Jasenovac bol. Ne mogu da objasnim. Kosovo i Jasenovac su mi stalna bol .

Ni moja generacija nije išla u Jasenovac na ekskurziju. I baš me strah da gledam taj film, iz više razloga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back