Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
To sam vidjela neko vece na vijestima. Taman htjela da zezam lunju i bogi kako se ne hvale sto im je divan grad, kad na bg hronuci okiceni i mi. E do k 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalapauziram gledanje vampira i ostalih sandžama u nedostatku nečeg boljeg, špijam po forumu skrivećke, al sad i javno,
odoh da gledam sledeću transfuziju ajd ćz
p.s. Afrljoko, big hug und kiss, drži se, ako ti treba nešto šalji poruku doneću u vreme kad sestre silaze, samo javi![]()
Jeste ako drugi čisti, ako čistiš sam i ovih mojih 31 je mnogo
Ma zezam se. Budalstina.Jeste ako drugi čisti, ako čistiš sam i ovih mojih 31 je mnogo![]()
mnogo su oni poceli da se sireOvo je nas park.okitili ga kinezi za njihovu novu godinuPogledajte prilog 863893
Samo macke nemoj.evo zmu gleda instrukcije za ipl
jerbo mene stra da ga upalim
pa sam zakljucila da najbolje krenuti od njegovih obrva : )
zovi da ti urade podesavanjaAžurirao se softver za eon i sad nemam boje na tv-u![]()
Interesuje me film,ali ne znam da li da ga gledam.koga zanima u subotu ce biti na RTS1 ''Dara iz Jasenovca''
https://www.rts.rs/page/magazine/sr...ra-iz-jasenovca-premijera-rts-20-februar.html
ispod mog posta, ovo bas zvuci jezivogledacemo video dok se ne rastope boje
trebalo je da bude ispod redzininog... ovako stvarno zvuci jezivoispod mog posta, ovo bas zvuci jezivo
Videla sam, ali sam čula a ima dosta brutalnih scena, pa ne znam da li da gledam.koga zanima u subotu ce biti na RTS1 ''Dara iz Jasenovca''
https://www.rts.rs/page/magazine/sr...ra-iz-jasenovca-premijera-rts-20-februar.html
znam, nego sam morala da lanem kako izgledatrebalo je da bude ispod redzininog... ovako stvarno zvuci jezivo
a necuSamo macke nemoj.
a necu
evo sam noge kao sredila
al to svjetlo blica da se uplasis
ladno trebaju one cvike za varioce![]()
Nisu gore od filma koji smo gledali na ekskurzijama u Jasenovac. Ja bih ovaj film kao obaveznu lektiru stavila.Videla sam, ali sam čula a ima dosta brutalnih scena, pa ne znam da li da gledam.
pa blicka svjetlo odredjenih talasnih duzina i spali ti korijen dlakeКако то чудо ради?