Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam vaga
mene u principu zabole *****
dok mi ne proradi podznak
navodno
a onda ko prezivi pricace :lol:
E mene je Vaga naucila da sve mora biti na svom mestu, sve slozeno, sve cisto i ispeglano. Imala je dobar material za to. Mi Jarcevi smo poslusni i radni.
Ja nemam takav materijal ali ne mislim da ce biti manje srecna zbog toga. Meni nije bilo dosta sto sam rodila Vodoliju/ Skorpiju nego sam se za istu i udala. Ne znam sta mi nije bio jasno iz prvog primera. :lol:

Prica meni ujutru organizaciona kako ja kao vodja smene treba da se bavim drugim stvarima a da dam nekom mladjanom da lepo sve prebrise.
A ja cutim, nisam htela da joj kazem, da to ja radim jer ne mogu da ih gledam kako brisu onako nakaradno, i svakako idem iza njih i vecito nesto namestam jer njima nista ne smeta, a sve mi decaci u smeni...

Kad vidim one slavinice i sisteme umrsene kod centrale, tacno fras dobijem 😂😂😂😂

A pricamo jednom i kazem ja kad smo kolega i ja iznegovali pacijente. I ona me prekida i kaze a sto ti to radis kao vodja, i ja popizdim.
I kazem joj, zato sto ja to volim i to me smiruje 😂😂😂
Garant je mislila da sam bolesna...

E mene je Vaga naucila da sve mora biti na svom mestu, sve slozeno, sve cisto i ispeglano. Imala je dobar material za to. Mi Jarcevi smo poslusni i radni.
Ja nemam takav materijal ali ne mislim da ce biti manje srecna zbog toga. Meni nije bilo dosta sto sam rodila Vodoliju/ Skorpiju nego sam se za istu i udala. Ne znam sta mi nije bio jasno iz prvog primera. :lol:
pa kao sto vidimo iz ovih nasih primjera ti horoskopi veze s mozgom nemaju
mislim, ja sam vaga
frizeru idem samo kad vise nista ne vidim i ne cujem od kose
a kod kozmeticarke sam usla prvi i zadnji put kad me mater natrala prije 25 godina
da je po horoskopu ja bi tamo imala pretplatu ili tako nesto :lol:
zmu je vodolija i uredniji je od mene iljadu puta i tolerantniji

Ma to je pisanje zivo...
Bas volim negu.
Lepo ih sredim, pa oko njih sve lepo sredim i obda se onako odmaknem pa se divim kako je sve lepo.... Pa zovem moje momke...
Pa im kazem vidite evo, zar nije divno, a ne kao ono sto je bilo onako bla bla...
A oni stoje pa valjda da me ne uvrede, kazu da da... A sve im po izrazu lica citam, ma boli nas dupe bas psihopato 😂

pa kao sto vidimo iz ovih nasih primjera ti horoskopi veze s mozgom nemaju
mislim, ja sam vaga
frizeru idem samo kad vise nista ne vidim i ne cujem od kose
a kod kozmeticarke sam usla prvi i zadnji put kad me mater natrala prije 25 godina
da je po horoskopu ja bi tamo imala pretplatu ili tako nesto :lol:
zmu je vodolija i uredniji je od mene iljadu puta i tolerantniji
Mozda horoskopi nemaju ali tipovi licnosti i te kako.
Moja mama je Vaga od glave do pete a unuka na nju, to bi se mackalo I negovalo 24/7.
Ako nije horoskop- genetika jeste.

Ma to je pisanje zivo...
Bas volim negu.
Lepo ih sredim, pa oko njih sve lepo sredim i obda se onako odmaknem pa se divim kako je sve lepo.... Pa zovem moje momke...
Pa im kazem vidite evo, zar nije divno, a ne kao ono sto je bilo onako bla bla...
A oni stoje pa valjda da me ne uvrede, kazu da da... A sve im po izrazu lica citam, ma boli nas dupe bas psihopato 😂
A I ne vide razliku. :lol:
Ja imam sa momcima odlicno iskustvo. Bolje nego sa devojkama. Doduse glavni anasteticar je gay, pa sad mozda je i do toga.

onda smo mi bas nadrljali
na koju god babu da se ugleda :sad2:
al nema veze ja sam se i ionako odlucila pocet drogirat u starosti
Pricamo skoro o opijatima. Donela sam neka tablete dva komada koje su za Jake bólove i rekla joj da to ne sme da popije da slucajno ne pomisli da je nesto za ne znam sta....I vidim ja nju to bas interesuje.I malo po malo dodjosmo do sintetke i trave i tako...Ja Inace drzim test na 5 supstanci stalno u fioci i bocicu za urin, sa mogucnoscu da je upotrebim iznenada.
I sad ide razgovor oko neuro razvoja i dal je isto kad duva ona i kad duvam ja..bla bla, tek ce ona meni: ti majko pod hitno da pocnes da se drogiras, jako ozbiljno shvatas zivot.
Pljas.

Javljam se na telefon sad skoro u crvenoj.
I zbuni se lik s druge strane.
Kaze gde ste vi, pa rekoh u crvenoj sam zoni.
Kaze cujete se tako jasno i glasno kao da nemate masku.
Ja se smejem, pa rekoh imam, nego sam takva glasna i jasna 😂
Malo se i on nasmejao onda.
Rekoh a ko ste vi...
Kad ono neki dr... Sve se nesto zbunio 😁😂

Pricamo skoro o opijatima. Donera sam neka tablete dva komada koje su za Jake bólowe i reklam joj da to ne sme da popije da slucajno ne pomisli da je nesto za ne znam sta....I vidim ja nju to bas interesuje.I malo po malo dodjosmo do sintetke i trave i tako...Ja Inace drzim test na 5 supstanci stalno u fioci i bocicu za urin, sa mogucnoscu da je upotrebim iznenada.
I sad ide razgovor oko neuro razvoja i dal je isto kad duva ona i kad duvam ja..bla bla, tek ce ona meni: ti majko pod hitno da pocnes da se drogiras, jako ozbiljno shvatas zivot.
Pljas.
eto, sve ti dijete reklo
al sustina je da ti kaze
onda nemas problem
dzabe testovi i sva sranja ako ne govori nista
mada, keylogger je alfa i omega suvremenog roditeljstva :lol:

eto, sve ti dijete reklo
al sustina je da ti kaze
onda nemas problem
dzabe testovi i sva sranja ako ne govori nista
mada, keylogger je alfa i omega suvremenog roditeljstva :lol:
Nemojmo preterivati, Kod nas spoznaja o postojanju testa dobro radi, a sa kim se dopisuje i sta slika i kome salje, milsim da ne moram sve da znam.:rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back