Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znam.
Nisam ni ja bila zlato, pa sam normalna na kraju.
Ali opet, malo mi i frka tog puberteta
i nas je
mene je zapravo jedina frka da ne bude previse dobra i glupa
radije bi da je zloca ko sestra i ja, al vec vidim da je slicnija svom ocu...ajde, mozda nesto i od tih baba povuce, narocito od ove manje babe
ta je pravo zajebana
metar i po surove volje i samodiscipline :lol:

i nas je
mene je zapravo jedina frka da ne bude previse dobra i glupa
radije bi da je zloca ko sestra i ja, al vec vidim da je slicnija svom ocu...ajde, mozda nesto i od tih baba povuce, narocito od ove manje babe
ta je pravo zajebana
metar i po surove volje i samodiscipline :lol:
Isto.
Za nju se ne brinem koliko sa njega, sav mi je svilen.
Ona ce se snaci.
Jedino sto za nju ne zelim da znam sta ce sve da radi... To bolje tako... Ali da ce biti ok, bice...

Odoh da lalam, sutra se radi.
E znate da za sada nista od mog kovid dodatka, kazu nema od 2021. God. Kao nije izglasano, nije u budzetu.
Stvarno pederski. Ali msm nista me ne cudi vise
Nema stimulacije. Na grupi jednoj sam videla da po nekom dopisu Ministarstva zdravlja koji je upucen direktorima ustanova i radnici van Covid ambulanti a koji su u kontaktu sa Covid pac ostvaruju pravo na stimulaciju...Ali sam takodje videla da je neko napisao da Novosadska hitna takodje nema dodatak po uredbi ministarstva...tako da...

Nema stimulacije. Na grupi jednoj sam videla da po nekom dopisu Ministarstva zdravlja koji je upucen direktorima ustanova i radnici van Covid ambulanti a koji su u kontaktu sa Covid pac ostvaruju pravo na stimulaciju...Ali sam takodje videla da je neko napisao da Novosadska hitna takodje nema dodatak po uredbi ministarstva...tako da...
Ma da... Nama receno da nema.
E sve se nadamo da ce u nekom momentu da ipak daju, pa sad, retroaktivno bar, ako nista drugo... Msm nisu to neke pare, ali opet ti znaci...

pa imaju jedno drugo
to je dobra stvar
moje dijete je samo, al sta sad
ima macke
dresiracemo ih da mrze udvarace : )
Ja cu izdresirati mirnu da cuva njega haha.
Mada joj vec sad dobro ide.

E pre nego sto odem da spavam. Cisto da napisem sta je mala vestica uradila i kako se snasla u momentu...

Ja juce iz nocne bila, i odem da se opruzim u sobu....
I cujem ja da su se oni dohvatili neke igrice, al ajde cutim. Pravim se da spavam, da ne bi skakali po meni...
I ttrazi ona da on njoj da, on nece, kaze ona idem kod mame... I dolazi u sobu.
I mislila je da spavam.
Okrenula se i izasla a njemu govori.... Vladetaaaa, rekla je mama da mi odmah das 😂
I on joj da...

I ja joj danas kazem da znam kako je malo lagila i snasla se...

E mene je Vaga naucila da sve mora biti na svom mestu, sve slozeno, sve cisto i ispeglano. Imala je dobar material za to. Mi Jarcevi smo poslusni i radni.
Ja nemam takav materijal ali ne mislim da ce biti manje srecna zbog toga. Meni nije bilo dosta sto sam rodila Vodoliju/ Skorpiju nego sam se za istu i udala. Ne znam sta mi nije bio jasno iz prvog primera. :lol:

Ahhahhahhhaahahahah, ahahahhaahahh, i još jednom crkoh od smeha :)))))))

pa kao sto vidimo iz ovih nasih primjera ti horoskopi veze s mozgom nemaju
mislim, ja sam vaga
frizeru idem samo kad vise nista ne vidim i ne cujem od kose
a kod kozmeticarke sam usla prvi i zadnji put kad me mater natrala prije 25 godina
da je po horoskopu ja bi tamo imala pretplatu ili tako nesto :lol:
zmu je vodolija i uredniji je od mene iljadu puta i tolerantniji

Ja sam pljunuti moj znak :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back