Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ahahahhaJa u saksiji![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahahahhaJa u saksiji![]()

))jeste. ali imam problem nece nikako kod majke, pa odo sam da vidim sta se moze uraditi. ja sve radim kao i prije, njena slika je na racunaru, pricam sve normalno, ali on krene plakati i tresti se cim se pomene ona i samo vice ne mama ne mama.
nije dobro. i meni je zao, ali ona ne odustaje od svog. ja je molio da nekad barem zajedno odemo u park ili gdje god da nas dijete vidi zajedno...Није то добро што не воли мајку. Мени је и ње жао.
a ja moram da uzmem bic i poteram lenja dupeta da se pomere i pocnu napokon da uce. obojica.ja moram na roditeljski sada))
To moraa sa decijim psihologom da vidis sta i kakojeste. ali imam problem nece nikako kod majke, pa odo sam da vidim sta se moze uraditi. ja sve radim kao i prije, njena slika je na racunaru, pricam sve normalno, ali on krene plakati i tresti se cim se pomene ona i samo vice ne mama ne mama.
nije dobro. i meni je zao, ali ona ne odustaje od svog. ja je molio da nekad barem zajedno odemo u park ili gdje god da nas dijete vidi zajedno...
zena skromnog intelekta.Како не схвата да мора да се прилагоди детету, све остало је споредно.
zena skromnog intelekta.
nedovoljnoваљда има инстинкт
Nije to bez razloga. Sam to ne mozes rijesiti. Nema maleni bez razloga problem sa govorom. Trebao mi potraziti neku pomoc vezano za njihov odonos,ona je ocigledno njemu prouzrokovala neku traumu.jeste. ali imam problem nece nikako kod majke, pa odo sam da vidim sta se moze uraditi. ja sve radim kao i prije, njena slika je na racunaru, pricam sve normalno, ali on krene plakati i tresti se cim se pomene ona i samo vice ne mama ne mama.
nije dobro. i meni je zao, ali ona ne odustaje od svog. ja je molio da nekad barem zajedno odemo u park ili gdje god da nas dijete vidi zajedno...
Пусти интелект, ваљда има инстинкт да сачува дете.
Да...Ali ako imaju raspored kad kod koga treba da ide, onda mora da ga vrati, nije da ga tjera. Kao što je Regina već rekla, treba da uključe stručnjake, da vide šta se iza svega krije i da riješe problem. Ali najveći problem je vjerovatno što druga strana na to ne pristaje, ne vidi problem ili se pravi da ne vidi. Čak i da dobije starateljstvo opet će dijete imati termine kad viđa mamu, tako da bi najbolje bilo da se nađe uzrok problema i da dijete ima dobre odnose sa oba roditelja. Ako je ikako moguće.
како такво детенце да не пригрлиш и удавиш
нежношћу!?