Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam ni da to postoji. Ali znam da sam više platila aspirator od ploče i rerne zajedno i da je meni to jako bitno jer mi je kuhinja usred stana.
Ovo mi je bas otkriće 😃
ma postoji vec par godina
al je bilo oko 3 soma kad se pojavilo
tako da sam odma otpisala
a za aspirator je fakat vazno koji je ako hoces da stvarno vuce
ja sam eurolux uzela na kraju
gorenje novo poklonila sestri

Mi jos nismo otkrili koju to stvar u kuci on bolje uradi, a sigurno da postoji samo kazem jos ne znamo :roll:
sta znam, kod nas je to doslo spontano
al u biti oboje mrzimo nered i kome se prvo smuci taj raskrci
nema nikad ni nekih dogovora oko toga

od iduceg mjeseca cu probat sa jednom zenom koja je radila kod mene na starom poslu da dodje dva puta mjesecno
pa da vidimo jel nam ok to
posto smo sa vremenom uzasni sad, al svejedno
sredimo iza sebe
s njom je dogovor da obavi krupnije stvari tipa podove detaljno, kupatilo i prozore
nema kod nas s ovom kvadraturom malom previse posla, al ga ima kad moras jos i to raditi

sta znam, kod nas je to doslo spontano
al u biti oboje mrzimo nered i kome se prvo smuci taj raskrci
nema nikad ni nekih dogovora oko toga

od iduceg mjeseca cu probat sa jednom zenom koja je radila kod mene na starom poslu da dodje dva puta mjesecno
pa da vidimo jel nam ok to
posto smo sa vremenom uzasni sad, al svejedno
sredimo iza sebe
s njom je dogovor da obavi krupnije stvari tipa podove detaljno, kupatilo i prozore
nema kod nas s ovom kvadraturom malom previse posla, al ga ima kad moras jos i to raditi
Ja imam dvě Vodolije koje vole umetnicki zivot, kreativni nered, ne vide ono sto ne zele :roll: , ali zato oko sebe uglavnom vide samo sebe sto podrazumeva da sebe peru, mazu, mirisu i doteruju, stoje pred ogledalom a da ga obrisu, pa to je kako bih ti rekla proces..
Ma bolje da ne pricam.

Ja imam dvě Vodolije koje vole umetnicki zivot, kreativni nered, ne vide ono sto ne zele :roll: , ali zato oko sebe uglavnom vide samo sebe sto podrazumeva da sebe peru, mazu, mirisu i doteruju, stoje pred ogledalom a da ga obrisu, pa to je kako bih ti rekla proces..
Ma bolje da ne pricam.
sta znam
svi moji bivsi i sadasnji (jednina) su vodolije
samo je ovaj uredan
pa sam odlucila da ga zadrzim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back