macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Mi jos nismo otkrili koju to stvar u kuci on bolje uradi, a sigurno da postoji samo kazem jos ne znamozajebavam se, al fakat postoje stvari koje bolje ursdi jedno ili drugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi jos nismo otkrili koju to stvar u kuci on bolje uradi, a sigurno da postoji samo kazem jos ne znamozajebavam se, al fakat postoje stvari koje bolje ursdi jedno ili drugo
ma postoji vec par godinaJa ne znam ni da to postoji. Ali znam da sam više platila aspirator od ploče i rerne zajedno i da je meni to jako bitno jer mi je kuhinja usred stana.
Ovo mi je bas otkriće![]()
Sitnim ko za lizng za auto npr? Jasno.ne ukljucuje se ovo njesra naizmjenicno
nego negdje u dnu, sitnim slovima, pise da se iskljuci kad se pregrije
vrlo vrlo sitnim slovima
ondan esto niej dobro..ne bi trebala tako cesto da se pregreva..to nesto nije dobro.ne ukljucuje se ovo njesra naizmjenicno
nego negdje u dnu, sitnim slovima, pise da se iskljuci kad se pregrije
vrlo vrlo sitnim slovima
sta znam, kod nas je to doslo spontanoMi jos nismo otkrili koju to stvar u kuci on bolje uradi, a sigurno da postoji samo kazem jos ne znamo![]()
Sitnim ko za lizng za auto npr? Jasno.
Rekoh da je sve savrsenije sve tuplje i za rernu mi je trebao tutorijal da skinem staklo i operem i vratim ga uspesno.

ma pise u instrukcijamaondan esto niej dobro..ne bi trebala tako cesto da se pregreva..to nesto nije dobro.

nista radetu ne fali : )Pa vi ste svi moderni.
Ja ima rade koncar sport![]()
Ja imam dvě Vodolije koje vole umetnicki zivot, kreativni nered, ne vide ono sto ne zelesta znam, kod nas je to doslo spontano
al u biti oboje mrzimo nered i kome se prvo smuci taj raskrci
nema nikad ni nekih dogovora oko toga
od iduceg mjeseca cu probat sa jednom zenom koja je radila kod mene na starom poslu da dodje dva puta mjesecno
pa da vidimo jel nam ok to
posto smo sa vremenom uzasni sad, al svejedno
sredimo iza sebe
s njom je dogovor da obavi krupnije stvari tipa podove detaljno, kupatilo i prozore
nema kod nas s ovom kvadraturom malom previse posla, al ga ima kad moras jos i to raditi
sta znamJa imam dvě Vodolije koje vole umetnicki zivot, kreativni nered, ne vide ono sto ne zele, ali zato oko sebe uglavnom vide samo sebe sto podrazumeva da sebe peru, mazu, mirisu i doteruju, stoje pred ogledalom a da ga obrisu, pa to je kako bih ti rekla proces..
Ma bolje da ne pricam.

ma nema ni ja sanse da se time tako temeljito bavimSta imate protiv nas neurednih.
Kod. Mene je stalno haos.
I pre cu da citam knjigu i izadjem napolje nego da svaka dva dana pajem po stanu haha.
Zato kad mi dodje mama da cuva decu, svaki put mi drobi sta je sve spremila

kako bora kazema pise u instrukcijama
kretenska sprava
gorenje.

Rekla bih onda da si ti neki tolerantniji znak od Jarca. Ja hodam po parketu i smeta mi prasina a njih dvoje metar i po od parketa pa im i ne smeta.sta znam
svi moji bivsi i sadasnji (jednina) su vodolije
samo je ovaj uredan
pa sam odlucila da ga zadrzim![]()
Nista ja tu videla nisam, osecala sam se prijatno.ma nema ni ja sanse da se time tako temeljito bavim
uostalom, vidjela si![]()

Osim na posluNista ja tu videla nisam, osecala sam se prijatno.
Ne volim sterilne prostore svakako

ja sam vagaRekla bih onda da si ti neki tolerantniji znak od Jarca. Ja dodam po parketu i smeta mi prasina a njih dvoje metar i po od parketa pa im i ne smeta.

eto, to i ja kazem : )))Nista ja tu videla nisam, osecala sam se prijatno.
Ne volim sterilne prostore svakako
moja mama je ribaA moja mama je vodolija![]()
Bas to i htedoh reciOsim na poslu![]()