- Poruka
- 98.702
jao, jao kad uvatim gumicu pa vam pobrisem ovih 5 strana...ukoliko ne stanete 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisi se žalila da mi bi zavalila srednjak, prstenac, i zašto to ne može i ova što roditelje drži u selu da sam jadan, a još i zavidan. Hahah..na šta...zna se ko je i još više zbog čega zavidan.,Ko te vređa?
Tvoje pravo, brisala si nas juče, incognito.jao, jao kad uvatim gumicu pa vam pobrisem ovih 5 strana...ukoliko ne stanete![]()

Mora tako da bude kad idioti i lopovi drže naše malo tržište. Jabuke i šljive, koje u otkupu koštaju 5-6 dinara ekstra klasa kod njih moraju da budu100+ dinara.Ustvari, nenormalne cene zaleđenog voća i povrća diktira Frikom pod pričom da ''to mora toliko da košta'' jer oni ulažu ko zna šta u proizvodnju voća i povrća a ono samo đubre kad otvoriš.Jeftiniji kivi od jabuka u marketima. Ustavri sve je od njih jeftinije i banane i narandže...samo one koštaju kao suvo zlato.
Znaš ono kada pričaju tri žene, nailazi četvrta, i kaže "Dobar dan, zla ženo". A jedna od one tri pita "Kako ti znaš da sam ja zla?"Nisi se žalila da mi bi zavalila srednjak, prstenac, i zašto to ne može i ova što roditelje drži u selu da sam jadan, a još i zavidan. Hahah..na šta...zna se ko je i još više zbog čega zavidan.,
O sebi pišete, nije frka...
Ma dobro, nisi na mene mislila...Znaš ono kada pričaju tri žene, nailazi četvrta, i kaže "Dobar dan, zla ženo". A jedna od one tri pita "Kako ti znaš da sam ja zla?"
Ako si se ti pronašao među onima kojima bih ja pokazala srednji prst, do tebe je, nije do mene. Nigde te pomenula nisam.
a u Lidlu duplo veca pakovanja jeftinija od FrikomaMora tako da bude kad idioti i lopovi drže naše malo tržište. Jabuke i šljive, koje u otkupu koštaju 5-6 dinara ekstra klasa kod njih moraju da budu100+ dinara.Ustvari, nenormalne cene zaleđenog voća i povrća diktira Frikom pod pričom da ''to mora toliko da košta'' jer oni ulažu ko zna šta u proizvodnju voća i povrća a ono samo đubre kad otvoriš.
Nem' veze.Mi ne vidimo ko šta piše na pdfovima za moderatore, supere, admine, itd koji još postoje pa nije ni važno. Ali priča o svemu što je u vezi gay populacije odmah naiđe na brisanje.ja?
gresis![]()
Човек је писао о храни...a u Lidlu duplo veca pakovanja jeftinija od Frikoma
u Lidlu bar ne dajes pare hrvatima, a povrce je nase kao i u FrikomuЧовек је писао о храни...![]()
u Lidlu bar ne dajes pare hrvatima, a povrce je nase kao i u Frikomu
grasak sam kupovala nas, kao i boraniju i sargarepuБаш и није, ево гледам смрзнути спанаћ - Белгија.
grasak sam kupovala nas, kao i boraniju i sargarepu
jos bolje, znaci da su kvalitetnijeОне мешавине исто нису наше.

jos bolje, znaci da su kvalitetnije![]()
naravno, kao i vecina nasЗнаш шта - свеједно ми је. Гледам најбољи квалитет за што мање паре.
Valjda svi to tako. Ja sve to zamrznuto kupujem frikom i onako mi svako to pakovanje bude za 2 ručka.Знаш шта - свеједно ми је. Гледам најбољи квалитет за што мање паре.
Valjda svi to tako. Ja sve to zamrznuto kupujem frikom i onako mi svako to pakovanje bude za 2 ručka.
Logično više vas je.Мени више одговарају Лидлове мешавине (оријентална, италијанска...) јер је грамажа већа.
Logično više vas je.