Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeftiniji kivi od jabuka u marketima. Ustavri sve je od njih jeftinije i banane i narandže...samo one koštaju kao suvo zlato.
Mora tako da bude kad idioti i lopovi drže naše malo tržište. Jabuke i šljive, koje u otkupu koštaju 5-6 dinara ekstra klasa kod njih moraju da budu100+ dinara.Ustvari, nenormalne cene zaleđenog voća i povrća diktira Frikom pod pričom da ''to mora toliko da košta'' jer oni ulažu ko zna šta u proizvodnju voća i povrća a ono samo đubre kad otvoriš.

Nisi se žalila da mi bi zavalila srednjak, prstenac, i zašto to ne može i ova što roditelje drži u selu da sam jadan, a još i zavidan. Hahah..na šta...zna se ko je i još više zbog čega zavidan.,
O sebi pišete, nije frka...
Znaš ono kada pričaju tri žene, nailazi četvrta, i kaže "Dobar dan, zla ženo". A jedna od one tri pita "Kako ti znaš da sam ja zla?"
Ako si se ti pronašao među onima kojima bih ja pokazala srednji prst, do tebe je, nije do mene. Nigde te pomenula nisam.

Mora tako da bude kad idioti i lopovi drže naše malo tržište. Jabuke i šljive, koje u otkupu koštaju 5-6 dinara ekstra klasa kod njih moraju da budu100+ dinara.Ustvari, nenormalne cene zaleđenog voća i povrća diktira Frikom pod pričom da ''to mora toliko da košta'' jer oni ulažu ko zna šta u proizvodnju voća i povrća a ono samo đubre kad otvoriš.
a u Lidlu duplo veca pakovanja jeftinija od Frikoma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back