Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni macke izjebase sve sadnice... ostre nokte i sve mi zgulile... djavolska sorta... e da, super su one.. slagao sam malo... imam cetiri divna maceta na prodaju... 1000 dinara komad... i jednu veliku... nju, znate vec, ne bih mogao da dam ispod 1200... mnogo sam dosad u nju ulozio
Druze,ako ne prodas uskoro,mogao bi da imas jos koju na lageru.🙂
Mislim,februar je.🙂

Buve su gratis.🙂
28buva.jpg

Jabuke su za hladnjačare extra zarada.Kupuju ih za 5-6 dinara a prodaju po 100 i više za kilogram.Bila je skoro vest da su Vučić i Vučićević kupili ili napravili hladnjače. Preisplativ biznis.
Imam seoske jabooke...ne znam sortu. Rađaju toliko da sam svima pakovao toliko da su me opominjali moji da je neukusno da toliko ljudima trpam. Vodio sam se logikom - baciće se.
I, ostane nama još punih torbi jabuka. Stavi žena u nekw torbe na terasi kad joj je dosadio da ih renda j prošle nedelje otvorimo torbe. .cele jeseni zime stajale. Neprskane, nije ni drveće krečeno
Pola-pola....neke netaknute, pola trulo.
Sledeće jeseni ću da masu jabuka odnesem u Svratište..ili tako negde.

Pošto ti sve znaš, zd, reci što ne fotka svoju kuću u PTC, onu gde turiste roka struja... A roditelji u nekom selu žive. Mooošaaaa....
Ja možda sve znam, ali tebe ne razumem svaki put, to je fakat.
Šta sada hoćeš da kažeš? Da kuća u Petrovcu ne postoji, da joj roditelji ne žive u selu, da nema roditelje, da nema kuću...Šta?

Ja možda sve znam, ali tebe ne razumem svaki put, to je fakat.
Šta sada hoćeš da kažeš? Da kuća u Petrovcu ne postoji, da joj roditelji ne žive u selu, da nema roditelje, da nema kuću...Šta?
Ne, ček da vidim šta sam pitao...zašto ne fotka svoju kuću u PTC i za to vreme joj rod.žive u nekom selu...jbga sad..Naravno da ima roditelje, da su joj živi i zdravi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back