- Poruka
- 73.904
Logično, treba posejati na vreme, da vi (Beo)građani imate šta da jedete.Palo zimsko oranje, ako, ako...vi seljaci uvek imate posla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logično, treba posejati na vreme, da vi (Beo)građani imate šta da jedete.Palo zimsko oranje, ako, ako...vi seljaci uvek imate posla.
Velika familija...znaš kako to već ide.Pa to je njihova greška, ako ne napraviš distancu i ne objasniš da ne živiš tu da bi bio njima na usluzi onda tako prođeš.
Uvek sam se pitala kako ste stegli srce i odrekli se te kuće i svih uspomena, bez obzira što znam da ima i tu 'ružnu" stranu (daleko od svega) ali išla su neka bolja vremena pa bi i put jednom došao. Nema veze sa parama, mislim da ti se na neki način duša vije baš tamo i da će to tako biti zsuvek bez obzira koliko se ti opirala jer si veliki deo života provela tamo, a to nema cenu.Pa kacim zato sto takvog mesta nema kod nas,zato sto sam tu zivela 20 godina,tu sam zatrudnela,tu su mi deca prohodala,u kuci mi je umro brat....
Mislim da je i nekima od vas interesantno da vide tu lepotu.cak i ako ispada da se hvalim,a nisam u njoj Od 2006 godine,ne vidim da je to nesto strasno.neko kaci skijanje,neko se hvali da je kupio kucu u prirodi,neko je kupio kola...mislim nasi smo
Ako davim,evo bas sam se nasekirala![]()
Ne znam.Velika familija...znaš kako to već ide.
Taman su ti Rusi došli 2006.-7.Ne znam.
Sećam se kad je bilo priče da će mo praviti kuću na moru, plac smo već kupili, sva rodbina je bila u priči da će dolaziti na letovanje, pa ovi ovoliko, pa oni onoliko i vukla se ta priča jedno vreme...poprilično, kad su shvatili da ništa od toga biti neće nestadoše kao da oh nikad nije ni bilo. Sad se retko ili nikako ne javljaju, toliko o rodbini. Imaš ono što ti rodi majka i ono što rodiš sam, ostalo je većinom smuti pa prospi.
Negde sam napisao da znam?Kako znaš za koliko para je smokvin otac prodao tu kuću?
pa to joj je bila kuca..emotivno je vezana za toNe,ne, zanima me motiv kačenja tuđe kuće...
Tekstova pomno ispraćenih...šta,gugla "Smokvica" svakodnevno....???
Pa ne, ne može to tako. Kako ne razumeš?pa to joj je bila kuca..emotivno je vezana za to
mozda joj je bilo zao i kad se prodala
ne viidm nista lose u tome.

prodajes li, onako za komsinicu forumasicu tj. mene?Krajem maja, već oko 20. rodiće nam burlat trešnja. Ona je ogromna, rađa kao blesava. To su one krupne, što pucaju, a slatke ko med...
Planiram još stabala da zasadim, to mi je omiljena sorta.
Nemamo kajsije I breskve....

Upravo to. Čovek nije želeo da ima kuću na moru, u koju on i njegova žena ne mogu da odlaze. Prodao to, kupio drugo, gde su odlazili narednih 15 godina.
A i da je dao, i bez tepsije ribe, njegovo je. Koga briga.

imala sam i ja, pa kad je tata umro naprasno su svi nestali a mamina familija ih je onda najgrdje osudjivala ali zamisli, isto tako su se i oni poneli kad mi je mama umrla...nidje nikoga i slovima i brojevima 0Da se osvrnem na ovo oko rodbine. Imam mnogobrojnu rodbinu i s majčine i očeve strane, oboje imaju mnogo braće i sestara.
S majčine strane su vezani međusobno i svi su spremni da pomognu kome zatreba, a i kad se nešto proslavlja ne propuštaju da se okupe. I mi, njihova djeca, smo međusobno vezani, živimo u nekoliko država, ali uvijek smo u kontaktu, uvijek smo tu jedni drugima kad zatreba.
S očeve strane bi se mogli podvesti pod to smuti, pa prospi. Oni međusobno nisu u bliskim odnosima, svi misle da im je onaj drugi kriv, a svi su isti. Pošto su oni takvi, onda ni mi, njihova djeca, nismo nešto naročito bliski. Mnoge ne bih ni prepoznala da ih sretnem.
Poenta je da se ne mogu svi odnosi podvesti pod isto pravilo.
Nisi mi dobro postavio pitanje. Recimo, moji roditelji imaju kuću u centru sela. Jeste selo, ali je opština, i znatno su skuplje nekretnine nego ovde gde ja živim. I samim tim što je kuća u centru, cena može samo da joj raste.Čekaj čekaj...sin ti je zainteresovan za kuću tvoje majke, za bilo koju nekretninu koju imate..recimo da te ne jure kamataši, nisi u kreditnoj buli....ništa pod moranje, sin ti kaže i znaš sve vreme da je protiv prodaje, prodala bi kuću? Kaže ti i da će on da je održava, naravno i sve što usto ide....
i onda uleces medju njihDetetu dosla drugarica... njih dve toliko vriste majko sveta... kikotanje hihihi...
Pusticu ih jos malo...
imala sam i ja, pa kad je tata umro naprasno su svi nestali a mamina familija ih je onda najgrdje osudjivala ali zamisli, isto tako su se i oni poneli kad mi je mama umrla...nidje nikoga i slovima i brojevima 0
toliko o familiji
Ми Срби то зовемо пуркача.Оне нешто баш тешко успевају. Знам да се клинац труди са дедом. Калеме на ринглов, џанарику, како ко зове... И нешто немају среће.
meni vise nije ni zao...postala sam potpuno ravnodusna oko njihŽao mi je što je tako ispalo s familijom.
Vjerujem da bi s mojom familijom s očeve strane bilo slično.
Iz svega do sad što se desilo, vjerujem da s familiojm s majčine strane ne bi bilo tako. Jedna tetka je umrla iznenada u pedest i nekoj, infarkt. Svi su bili tu za njenu djecu i muža, a i sad su. S njenom djecom sam baš bliska.
Kad kupis jabuku,ladno bi mogla da stoji godinu dana da ne istrune.То сам и ја чула од познаника који живе од њих. Језа.
Ja sad setala po vjetru,ali samo tri km.Izašla da se prošetam, napravila 6km po najgoroj kiši i susnežici i vratila se u sobu totalno mokra. Moji momci ušli par min pre mene sa staze isto natopljeni. Sada napokon pada sneg, pravi divni, sitni
Sad sam odradila trening pa mogu lepo da se opustim za ručak uz belo vino
Nije loše ni kad se ne skija![]()