Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda zato što nije 20 godina živela u tim drugim, atraktivnijim kućama?
Letovali su tu...... sve je ispričala u jednoj od saga
To je bilo nasledstvo neke babe, pa kombinacija, a na kraju znamo i ko je kupio, pisala je neki mafijaš-advokat...nije što ja to hoću da znam, nego što ona servira tu kuću jednom mesečno minimum. I kad se primeti, onda je to uvreda čega ne zna se...

tvoja deviza je
gde god vidis zgodno mesto
tu seme posadi
Pa to je bolje... necu sedeti i brojati pare, kao munja... :lol: taj ne bi video pogled koji se pruza sa te terase... niti bio u stanju da uziva npr.u vodjenju ljubavi sa pogledom na to more ...ni da se tri
Ne,ne, zanima me motiv kačenja tuđe kuće...
Tekstova pomno ispraćenih...šta,gugla "Smokvica" svakodnevno....???
Motiv je ZATO STO JE BILA NJENA NEKAD!

Sta tu nije jasno?

• Podržavam
Reactions: Red
To je bilo nasledstvo neke babe, pa kombinacija, a na kraju znamo i ko je kupio, pisala je neki mafijaš-advokat...nije što ja to hoću da znam, nego što ona servira tu kuću jednom mesečno minimum. I kad se primeti, onda je to uvreda čega ne zna se...
Niti je nasledstvo babe,niti bilo cije nasledstvo,niti ja mislim da je advokat mafijas

@smokva
Znam da nije u Reževićima, al piše u tekstu. Za Smokvicu i postoji žuta tabla, oznaka..
Čitao sam selektivno jer je patetično.
Niste vi zidali kuću, pa da budeš nešto emotivno vezana ili posebno sentimentalno...al realno, ako se ovo proda za 7 milki, izgubili ste silne pare.
Moji poznanici imaju kuću u Reževićima, kućerinu, kažu da su tokom leta sluge svih rođaka koji im dođu da letuju i hoće već godinama da je prodaju...
pa i ne moras je zidati da bi bio vezan za nju... ja imam (imamo) nesto kucerka u vukojebini koji brat bratu ne vredi gotovo nista.. nju nisam ja zidao.. a imam i veliku kucu u indjiji koja vredi kud i kamo vise i koju smo mi zidali.. veliku bih sutra prodao za normalne pare, a za malu ne postoje pare za koje bih je prodao... jer mala mi je dedovina i nju osecam kao deo svoga bica... prodavsi nju, prodao bih sebe

I?
Sta tebe boli sta ona servira i koliko cesto?
I ti nam serviras svoje gedzovanske stavove svako malo, svi znamo da si materijalista i cicija pa sta?
Dolazis na pdf zene iz kog razloga?
Jesi i ***** uz to?
Ili ti je zao da potrosis pa dolazis ovde da nas gledas za dzabe? :lol:

sta si ti primetio?
Zabolelo te sto smoki ima ko zna koliko miliona na racunu a ti nemas? :lol:

I?
I ti nam serviras svoje gedzovanske stavove svako malo, svi znamo da si materijalista i cicija pa sta?
Jesi i ***** uz to?

sta si ti primetio?
Nemam bre zute banke:lol:

pa i ne moras je zidati da bi bio vezan za nju... ja imam (imamo) nesto kucerka u vukojebini koji brat bratu ne vredi gotovo nista.. nju nisam ja zidao.. a imam i veliku kucu u indjiji koja vredi kud i kamo vise i koju smo mi zidali.. veliku bih sutra prodao za normalne pare, a za malu ne postoje pare za koje bih je prodao... jer mala mi je dedovina i nju osecam kao deo svoga bica... prodavsi nju, prodao bih sebe
O tome sam i pisao. Meni je sentimentalna vrednost, takođe značajnija od materijalne, ali žao mi je što ste pogrešno shvatili.
Ono što ima sentimentalnu vrednost ne prodajem.
Ne znam da l kapirate ...onda nema argumenta, prodao sam, kačim je...

Nisi ti tu nešto dobro razumeo.

I?
Jesi i ***** uz to?

sta si ti primetio?
Reče paorska konobarica.
Haha..to što ja imam, ne kupuje se šoldima..a za ostalo sam sentimentalno vezan - nije na prodaju.

IMG_20210211_123955.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back