- Poruka
- 121.868
Taman se obradujem snegu kad evo vec je stao, samo nakvasio ko kisa sve 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

je l mozes da ih porucis preko neta?Kažem liku da mi pošalje stvarne fotografije čizama (pošto je na oglas okačio sa neta) i on kaže "izgledaju isto, garantujem"... Aha, važiPri tom po ostalim oglasima vidim da prodaje sve i svašta, nije samo jahaća oprema - dovlači iz Madjarske kao svi subotičani... Ok, nije problem, odakle naručuje, da proverim na sajtu o čemu se radi i da proverim dimenzije... Na šta on, što, šta je problem dovoljno je broj... Ne nije! Još sam ja izmedju dva broja... Plus što neću one za jednokratnu upotrebu iz Dekatlona... Po fotki nisu te, ali otkud znam... Zato i hoću fotke stvarnih čizama... O joy, o joy, otvarajte granice
![]()
Bas raj.Necu da komentarisem adaptaciju kuce koja je uradjena savrseno, ali to mesto gde se kuca nalazi je raj
IdealnoKako mislis tu blizutu blizu nema nicega.samo more i suma.da bi dosao do puta i prve kuce penjes se kozijim stazama kroz sumu 20 min
Vidim da je sada put dosao blizu
Jel? Ima odmah da kupim akvarijumЕ то нисам знала. Добро, оне су слатке и чисте, може и више.
Ја бих музла, не би ми круна са главе спала. Врв је гадно у почеткуали вреди...
Иначе су, кажу, козе и рибице јако корисно друштво за лабилне и емотивно и карактерно слабије људе.

je l mozes da ih porucis preko neta?
Bas raj.
Gledam slike i vec vidim decu kako trce, mene kako mesim njoke u kuhinji, muza kako donosi svezu ribu i nas kako pijemo kafu u tom prirodnom hladu...
Savrseno...
Ostavila bih i tel i komp i zivela tamo... od ljubavi... od mirisa mora... kamena i sume...
Idealno
Suncas se gola, kupas se gola...
Jel? Ima odmah da kupim akvarijum![]()
i ja.spremam se da krenem napolje i tako vec pola sata...eh zivote
juce sam nesto kilavo samo na kratko prosetala psa, zbog obaveza i kiseInace napolju je ledeno,odvratan vetar
Ovako bih i ja razmišljala. Lepo bi mi bilo za 10 - 15 dana boravka, ali da tamo provedem 3 - 4 - 5 meseci, ne bih volela. Nisam baš Robinzon Kruso tip.E da ne citiram sve.nije mi zao uopste.vise sam se kupala i suncala od kad sam u petrovcu nego u smokvici.kad ti je nesto pred nosom,koristis u pocetku,posle se smoris.nismo mi tu dolazili na deset dana.meseci na osami jesu romanticni,ali i deprimirajuci kad pljusti,a ti moras da odes po hleb,ili nestane struja,a tebi majstor dodje posle ...sto sati zato sto mu se ne mili da pesaci...deca su mi velika,svaku noc izlaze,ja bih crkla da cekam da se nocu vracaju barkom,ne znam kako su moji imali zivce za moje izlaske...i nemas gde da setas,muvas se po plazi,kad krenes gore kroz sumu,blavori i sarke ko domace zivotinje
I munjo,nije u rezevicima.uspod manastira rezivici,selo gore se zove smokvica,rezevici su par km dalje
Ne rusi mi snoveE da ne citiram sve.nije mi zao uopste.vise sam se kupala i suncala od kad sam u petrovcu nego u smokvici.kad ti je nesto pred nosom,koristis u pocetku,posle se smoris.nismo mi tu dolazili na deset dana.meseci na osami jesu romanticni,ali i deprimirajuci kad pljusti,a ti moras da odes po hleb,ili nestane struja,a tebi majstor dodje posle ...sto sati zato sto mu se ne mili da pesaci...deca su mi velika,svaku noc izlaze,ja bih crkla da cekam da se nocu vracaju barkom,ne znam kako su moji imali zivce za moje izlaske...i nemas gde da setas,muvas se po plazi,kad krenes gore kroz sumu,blavori i sarke ko domace zivotinje
I munjo,nije u rezevicima.uspod manastira rezivici,selo gore se zove smokvica,rezevici su par km dalje
Ne znam sta da ti kazem@smokva
Znam da nije u Reževićima, al piše u tekstu. Za Smokvicu i postoji žuta tabla, oznaka..
Čitao sam selektivno jer je patetično.
Niste vi zidali kuću, pa da budeš nešto emotivno vezana ili posebno sentimentalno...al realno, ako se ovo proda za 7 milki, izgubili ste silne pare.
Moji poznanici imaju kuću u Reževićima, kućerinu, kažu da su tokom leta sluge svih rođaka koji im dođu da letuju i hoće već godinama da je prodaju...
Da je kačiš i često pominješ zbog 7 miliona evra?Ne znam sta da ti kazem
Ne razumem? Kuma mi je poslala link,pa i ja vama kacim ovde jer sam sto puta pricala o smokvici.kakve veze ima cenaDa je kačiš i često pominješ zbog 7 miliona evra?
Ma da, vi to u mesari potrošite.Ne razumem? Kuma mi je poslala link,pa i ja vama kacim ovde jer sam sto puta pricala o smokvici.kakve veze ima cena
Meseci me i zanimaju... i godine... samo ja i more...E da ne citiram sve.nije mi zao uopste.vise sam se kupala i suncala od kad sam u petrovcu nego u smokvici.kad ti je nesto pred nosom,koristis u pocetku,posle se smoris.nismo mi tu dolazili na deset dana.meseci na osami jesu romanticni,ali i deprimirajuci kad pljusti,a ti moras da odes po hleb,ili nestane struja,a tebi majstor dodje posle ...sto sati zato sto mu se ne mili da pesaci...deca su mi velika,svaku noc izlaze,ja bih crkla da cekam da se nocu vracaju barkom,ne znam kako su moji imali zivce za moje izlaske...i nemas gde da setas,muvas se po plazi,kad krenes gore kroz sumu,blavori i sarke ko domace zivotinje
ni struja ti ne trebaA ti bi sad po svaku cenu da ti ona kaze cifruNije ti žao što si prodala kuću ispod cene?
Meni ne bi bilo pravo.