Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.721
Možda zato što nije 20 godina živela u tim drugim, atraktivnijim kućama?Pa ti plačeš, ne ja...sasvim objektivno
A na primorju ima gomila atraktivnijih mesta i kuća, pa ne kačiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda zato što nije 20 godina živela u tim drugim, atraktivnijim kućama?Pa ti plačeš, ne ja...sasvim objektivno
A na primorju ima gomila atraktivnijih mesta i kuća, pa ne kačiš.
A znači, hvališ se.Kuvam i razmisljam,mozda sam ja jadna sto se hvalim al svakako mi je lakse sto je munja jadniji od mene sa svojom zaviscu i pakoscu

Letovali su tu...... sve je ispričala u jednoj od sagaMožda zato što nije 20 godina živela u tim drugim, atraktivnijim kućama?
Pa to je bolje... necu sedeti i brojati pare, kao munja...tvoja deviza je
gde god vidis zgodno mesto
tu seme posadi
taj ne bi video pogled koji se pruza sa te terase... niti bio u stanju da uziva npr.u vodjenju ljubavi sa pogledom na to more ...ni da se triMotiv je ZATO STO JE BILA NJENA NEKAD!Ne,ne, zanima me motiv kačenja tuđe kuće...
Tekstova pomno ispraćenih...šta,gugla "Smokvica" svakodnevno....???
Niti je nasledstvo babe,niti bilo cije nasledstvo,niti ja mislim da je advokat mafijasLetovali su tu...... sve je ispričala u jednoj od saga
To je bilo nasledstvo neke babe, pa kombinacija, a na kraju znamo i ko je kupio, pisala je neki mafijaš-advokat...nije što ja to hoću da znam, nego što ona servira tu kuću jednom mesečno minimum. I kad se primeti, onda je to uvreda čega ne zna se...

pa i ne moras je zidati da bi bio vezan za nju... ja imam (imamo) nesto kucerka u vukojebini koji brat bratu ne vredi gotovo nista.. nju nisam ja zidao.. a imam i veliku kucu u indjiji koja vredi kud i kamo vise i koju smo mi zidali.. veliku bih sutra prodao za normalne pare, a za malu ne postoje pare za koje bih je prodao... jer mala mi je dedovina i nju osecam kao deo svoga bica... prodavsi nju, prodao bih sebe@smokva
Znam da nije u Reževićima, al piše u tekstu. Za Smokvicu i postoji žuta tabla, oznaka..
Čitao sam selektivno jer je patetično.
Niste vi zidali kuću, pa da budeš nešto emotivno vezana ili posebno sentimentalno...al realno, ako se ovo proda za 7 milki, izgubili ste silne pare.
Moji poznanici imaju kuću u Reževićima, kućerinu, kažu da su tokom leta sluge svih rođaka koji im dođu da letuju i hoće već godinama da je prodaju...
I?Letovali su tu...... sve je ispričala u jednoj od saga
To je bilo nasledstvo neke babe, pa kombinacija, a na kraju znamo i ko je kupio, pisala je neki mafijaš-advokat...nije što ja to hoću da znam, nego što ona servira tu kuću jednom mesečno minimum. I kad se primeti, onda je to uvreda čega ne zna se...

Nemam bre zute bankeI?
Sta tebe boli sta ona servira i koliko cesto?
I ti nam serviras svoje gedzovanske stavove svako malo, svi znamo da si materijalista i cicija pa sta?
Dolazis na pdf zene iz kog razloga?
Jesi i ***** uz to?
Ili ti je zao da potrosis pa dolazis ovde da nas gledas za dzabe?
sta si ti primetio?
Zabolelo te sto smoki ima ko zna koliko miliona na racunu a ti nemas?![]()

O tome sam i pisao. Meni je sentimentalna vrednost, takođe značajnija od materijalne, ali žao mi je što ste pogrešno shvatili.pa i ne moras je zidati da bi bio vezan za nju... ja imam (imamo) nesto kucerka u vukojebini koji brat bratu ne vredi gotovo nista.. nju nisam ja zidao.. a imam i veliku kucu u indjiji koja vredi kud i kamo vise i koju smo mi zidali.. veliku bih sutra prodao za normalne pare, a za malu ne postoje pare za koje bih je prodao... jer mala mi je dedovina i nju osecam kao deo svoga bica... prodavsi nju, prodao bih sebe
Ne veruju ti. Mozes sad da pricas sta hoces.Nemam bre zute banke![]()

dzaba ti sada, svi smo vidjeli da ste milioneriNemam bre zute banke![]()

Nisi ti tu nešto dobro razumeo.Letovali su tu...... sve je ispričala u jednoj od saga

Mda... I onda je mrmot zamotao čokoladu.Nemam bre zute banke![]()

Razumeo sam.Nisi ti tu nešto dobro razumeo.
Reče paorska konobarica.I?
Sta tebe boli sta ona servira i koliko cesto?
I ti nam serviras svoje gedzovanske stavove svako malo, svi znamo da si materijalista i cicija pa sta?
Dolazis na pdf zene iz kog razloga?
Jesi i ***** uz to?
Ili ti je zao da potrosis pa dolazis ovde da nas gledas za dzabe?
sta si ti primetio?
Zabolelo te sto smoki ima ko zna koliko miliona na racunu a ti nemas?![]()
pa i ne moras je zidati da bi bio vezan za nju... ja imam (imamo) nesto kucerka u vukojebini koji brat bratu ne vredi gotovo nista.. nju nisam ja zidao.. a imam i veliku kucu u indjiji koja vredi kud i kamo vise i koju smo mi zidali.. veliku bih sutra prodao za normalne pare, a za malu ne postoje pare za koje bih je prodao... jer mala mi je dedovina i nju osecam kao deo svoga bica... prodavsi nju, prodao bih sebe

Боље него Арапи!I sve će to na kraju rusi da kupe![]()