Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ti žao što si prodala kuću ispod cene?

Meni ne bi bilo pravo.
Pa nisam ja prodala,nego moj tata :) i dobio je lepe pare za to.
Ovi ljudi su ulozili nenormalan novac da naprave elitno mesto
Naravno da mi nije zao.da me malo bolje citas,znao bi da meni novac znaci ko lanjski sneg.skromno zivim i kad imam za klopu i racune,super mi je.kad ima vise,super.al ne padam u nesvest

Pa nisam ja prodala,nego moj tata :) i dobio je lepe pare za to.
Ovi ljudi su ulozili nenormalan novac da naprave elitno mesto
Naravno da mi nije zao.da me malo bolje citas,znao bi da meni novac znaci ko lanjski sneg.skromno zivim i kad imam za klopu i racune,super mi je.kad ima vise,super.al ne padam u nesvest
Nije ti žao, al nijedan tekst o Smokvici ne propuštaš. Ne razumem ni ja tebe iz kog razloga.

Ne, nego ne razumem, jednom mesečno nam predstavlja kuću na hridi
Jao, Čile ko mi kaže za kintu....al ona ništa lepo ne kaže za to mesto i kuću..kao okej ne za pustolove.
Ma ko ti je predatavlja? :lol:
Smoki zna da mi zene ovde vlazimo na takve kuce i poglede... jer ovo je pdf ZENE
I itekako je pisala o lepim uspomenama... kako god... bila je njena, zivela je tamo, ima uspomene... i bas je lepo kad ovako nesto podeli sa nama... :heart:

A ti idi sedi pa racunaj koliko je ko izgubio... :lol: to jedino tebe zanima.
Možda je smokva prodala kuću za 5 miliona evra. :lol:
A mozda i za 10 :zper:
Sad se munji vec digao od uzbudjenja :malav:

moonja:
@smokva
Znam da nije u Reževićima, al piše u tekstu. Za Smokvicu i postoji žuta tabla, oznaka..
Čitao sam selektivno jer je patetično.
Niste vi zidali kuću, pa da budeš nešto emotivno vezana ili posebno sentimentalno...al realno, ako se ovo proda za 7 milki, izgubili ste silne pare.
Moji poznanici imaju kuću u Reževićima, kućerinu, kažu da su tokom leta sluge svih rođaka koji im dođu da letuju i hoće već godinama da je prodaju...
iskren da budem nisam bas ispratio ovu temu .. citao sam u tragovima ali ako sam dobro skapirao nisu oni izgubili te pare jer je ta kuca prodavana i preprodavana posle njih i u tu kucu je ulozeno puno, i to niej ista kuca koju je smokva prodala, tako da ne trebaju na taj nacin da razmisljas..

oni su je prodali za vrednost koju je tad imala i to je to..neko drugi je dosta ulozio u nju i digao joj vrednost.

iskren da budem nisam bas ispratio ovu temu .. citao sam u tragovima ali ako sam dobro skapirao nisu oni izgubili te pare jer je ta kuca prodavana i preprodavana posle njih i u tu kucu je ulozeno puno, i to niej ista kuca koju je smokva prodala, tako da ne trebaju na taj nacin da razmisljas..

oni su je prodali za vrednost koju je tad imala i to je to..neko drugi je dosta ulozio u nju i digao joj vrednost.
Ti si sve dobro razumeo, za razliku od munje.
Prodaš u trenutku kada je tebi momenat za prodaju. I ne razmišljaš šta bi bilo kad bi bilo, jer od toga nemaš ništa. Uostalom, šta će čoveku 7 miliona evra?

Pa kacim zato sto takvog mesta nema kod nas,zato sto sam tu zivela 20 godina,tu sam zatrudnela,tu su mi deca prohodala,u kuci mi je umro brat....
Mislim da je i nekima od vas interesantno da vide tu lepotu.cak i ako ispada da se hvalim,a nisam u njoj Od 2006 godine,ne vidim da je to nesto strasno.neko kaci skijanje,neko se hvali da je kupio kucu u prirodi,neko je kupio kola...mislim nasi smo
Ako davim,evo bas sam se nasekirala :lol:

Ti si sve dobro razumeo, za razliku od munje.
Prodaš u trenutku kada je tebi momenat za prodaju. I ne razmišljaš šta bi bilo kad bi bilo, jer od toga nemaš ništa. Uostalom, šta će čoveku 7 miliona evra?
Da je 10 ili 15 pa ajde ali ču 7!? :lol:
Pa kacim zato sto takvog mesta nema kod nas,zato sto sam tu zivela 20 godina,tu sam zatrudnela,tu su mi deca prohodala,u kuci mi je umro brat....
Mislim da je i nekima od vas interesantno da vide tu lepotu.cak i ako ispada da se hvalim,a nisam u njoj Od 2006 godine,ne vidim da je to nesto strasno.neko kaci skijanje,neko se hvali da je kupio kucu u prirodi,neko je kupio kola...mislim nasi smo
Ako davim,evo bas sam se nasekirala :lol:
Pravo da ti kazem i ja bih tu zatrudnela :malav:

Otkud znaš.....vrednost je ono što dobiješ i za koliko si spreman da je prodaš tj pristneš na ponudu i često veze nema sa naznačenom cenom...
Znam tu kuću, na Bookingu se iznamljivalq, video sam i spolja i iznutra, ništa tu posebno nije uloženo.....minimalizam..ali tako u treba, nema kiča.....za tu kuću moraš da imaš agregate razne.Vidi se da noge polomiš i da tu nema praktično plaže, kamenje u plićaku..u čamac pa na kupanje.....A za milion BiH imao i heliodrom i sve, put, drveće, zelenilo svake vrste, izlaz na glavni put i ...ostane mi 6 miliona da se zezam...a da, to nebitbo, pare su sranje...haha

Otkud znaš.....vrednost jenkbo što dobiješ i za koliko si spreman da je prodaš.
Znam tu kuću, na Bookingu se iznamljivalq, video sam i spolja i iznutra, ništa tu posebno nije uloženo.....minimalizam..ali tako u treba, nema kiča.....za tu kuću moraš da imaš agregate razne.Vidi se da noge polomiš i da tu nema praktično plaže, kamenje u plićaku..u čamac pa na kupanje.....A za milion BiH imao i heliodrom i sve, put, drveće, zelenilo svake vrste, izlaz na glavni put i ...ostane mi 6 miliona da se zezam...a da, to nebitbo, pare su sranje...haha
cekaj sad ja ne kapiram
a sta se u stvari bunis?
smeta ti sto sad traze 7 milki?
pa pazi..nesto vredi samo onoliko koliko je neko drugi spreman da plati
mogu da traze i 20 a da ne prodaju ni za 1

Bas raj.
Gledam slike i vec vidim decu kako trce, mene kako mesim njoke u kuhinji, muza kako donosi svezu ribu i nas kako pijemo kafu u tom prirodnom hladu... :zaljubljena:
Savrseno... :heart:
Ostavila bih i tel i komp i zivela tamo... od ljubavi... od mirisa mora... kamena i sume...

Idealno :zaljubljena:
Suncas se gola, kupas se gola...

Jel? Ima odmah da kupim akvarijum :malav:
gde da trce bre, da upadnu sa stene u more... pusti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back