Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kazi im da se to njih ne tice.
Jedino mozda ako mu kosica upada u oci. To mi pada na pamet, da je mozda zbog toga de tako nesrecno izrazila
Napisah da mu sisam siske, dakle ne upadaju mu u oci
Rekla sam im preko poruke, kada su nam se prvi put obratilina tu temu ali oni su nastavili njemu da skrecu paznju, evo vec 5. put, od hahaha hihihi do -zasto se nisi osisao kad si rekao-

Rekla sam im preko poruke, kada su nam se prvi put obratilina tu temu ali oni su nastavili njemu da skrecu paznju, evo vec 5. put, od hahaha hihihi do -zasto se nisi osisao kad si rekao-
Ne znam kako ćeš ti da se uzdržiš do prekosutra, ali ja bi im zorom ranom očitala bukvicu.

Moja cerka cesto ide neocesljana. :lol:
Bas onako cupava.
I meni je to skroz kul. Podseca me na mene. :heart:

Kad vidim devojcice sa savrsenim frizurama, tacno znam da se sa mamom necu druziti. :malav:
Moja je uvek odlazila ocesljana sa rajfom, kikicama ili repom. Čupava nikad.
moj. Samnom nije nešto bilo u redu.
A nije ni sada očito jer ato bi bilo sada ako nije bilo onda?

e, takve stvari ako ih uopce treba govoriti
kazu se roditeljima, a ne djeci
i to im trebas reci
ovako kako je postupila ta vaspitacica, mozda ona drzi da je iz dobre namjere, al je na granici maltretiranja jer dijete izlaze nepotrebnom pritisku
sta joj znaci to prozivanje u grupi?
ja bih to pitala i skrenula im paznju na nacin na koji rade
njima je u cilju, ako je privatna ustanova, da vi budete tu sto duze tj sto zadovoljniji
i ako vec od djece trazimo da korigiraju svoje ponasanje
to moramo i mi odrasli biti u stanju
ukljucujici i pedagoge jer nisu ni oni nepogresivi
dakle, daj joj prostora da se izmigolji i otpise na salu, ali joj daj i do znanja da vama ta sala nije zabavna i da ne biste da je slusate ponovo

e, takve stvari ako ih uopce treba govoriti
kazu se roditeljima, a ne djeci
i to im trebas reci
ovako kako je postupila ta vaspitacica, mozda ona drzi da je iz dobre namjere, al je na granici maltretiranja jer dijete izlaze nepotrebnom pritisku
sta joj znaci to prozivanje u grupi?
ja bih to pitala i skrenula im paznju na nacin na koji rade
njima je u cilju, ako je privatna ustanova, da vi budete tu sto duze tj sto zadovoljniji
i ako vec od djece trazimo da korigiraju svoje ponasanje
to moramo i mi odrasli biti u stanju
ukljucujici i pedagoge jer nisu ni oni nepogresivi
dakle, daj joj prostora da se izmigolji i otpise na salu, ali joj daj i do znanja da vama ta sala nije zabavna i da ne biste da je slusate ponovo
Slazem se, necu da pravim skandal, msm to inace ne radim i nije ovo stvar za to, niti sam to planirala iako sam se iznervirala juce
Ali ne mogu da ne odreagujem, znam tacno kako cu razgovarati sa uciteljicom, ne treba mi direktorka tu, bar ne sada
mislim da je ovo prvi put da reagujem, nisam ja uopste u fazonu -moje svileno dete, zla uciteljica-, naprotiv, skroz sam za saradnju za dobrobit deteta jer uciteljice u skoli/ biravku vide ono sto ja kao roditelj kod kuce ne vidim npr, pa mogu da skrenu paznju na neke stvari, da se na vreme reaguje

I sa skolskom uciteljicom i vaspitacicama je uvek bio taj odnos, ovo me je iznenadilo,
Pri tom kacila sam fotku, j stvarno ne izgleda alarmantno, ok osisace se, nije da sami nismo planirali uskoro, nismo debili jbt
msm da citam ovo pisanije pomislila bih da su roditelji subjektivni i da sa frizurom nesto stvarno ozbiljbo nije ok :lol:

Slazem se, necu da pravim skandal, msm to inace ne radim i nije ovo stvar za to, niti sam to planirala iako sam se iznervirala juce
Ali ne mogu da ne odreagujem, znam tacno kako cu razgovarati sa uciteljicom, ne treba mi direktorka tu, bar ne sada
mislim da je ovo prvi put da reagujem, nisam ja uopste u fazonu -moje svileno dete, zla uciteljica-, naprotiv, skroz sam za saradnju za dobrobit deteta jer uciteljice u skoli/ biravku vide ono sto ja kao roditelj kod kuce ne vidim npr, pa mogu da skrenu paznju na neke stvari, da se na vreme reaguje

I sa skolskom uciteljicom i vaspitacicama je uvek bio taj odnos, ovo me je iznenadilo,
Pri tom kacila sam fotku, j stvarno ne izgleda alarmantno, ok osisace se, nije da sami nismo planirali uskoro, nismo debili jbt
msm da citam ovo pisanije pomislila bih da su roditelji subjektivni i da sa frizurom nesto stvarno ozbiljbo nije ok :lol:

Uvek treba odreagovati u takvim situacija i na vreme.
Imala sam i ja situaciju u vrtiću sa jednom učiteljicom, rešila sam to vrlo brzo.
Razlog je bio što je ona smatrala da nam je dete defektno jer je levoruka.
Srećom to nije bila njena stalna učiteljica, već povremena.

ma da
to pustis da se vodi kao fora, al iscrtas jasno svoje granice
sve kroz hahaha
znas vec ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back