Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek treba odreagovati u takvim situacija i na vreme.
Imala sam i ja situaciju u vrtiću sa jednom učiteljicom, rešila sam to vrlo brzo.
Razlog je bio što je ona smatrala da nam je dete defektno jer je levoruka.
Srećom to nije bila njena stalna učiteljica, već povremena.
ja sam to prosla
al tu se moja keva najebala majke uciteljici
vrlo fino, al gorche

U prosveti je ostao da radi samo onaj ko nema gde, na žalost. Situacija neće bit ništa bolja. Frustriranih tetki je sve više (a ni muški nisu boji).
Jbga, negde mora da bude glavna.
To je učiteljica u dnevnom boravku koliko sam shvatila? Ne mogu da listam, a dete ti je malo matoro za vaspitačicu koliko znam?

to se uci
kao i samokontrola
sustina je da svoj cilj nikad ne ispustas iz vida
ali se do cilja skoro uvijek moze mekano
ako bas ne moze
najlakse je djonom, ali i najskuplje

Тај твој начин је добар ако намераваш да останеш у 'добрим' односима са том особом.
Мој се обично завршава трескањем вратима у смислу - сад сте ме видели и никад више.

U prosveti je ostao da radi samo onaj ko nema gde, na žalost. Situacija neće bit ništa bolja. Frustriranih tetki je sve više (a ni muški nisu boji).
Jbga, negde mora da bude glavna.
To je učiteljica u dnevnom boravku koliko sam shvatila? Ne mogu da listam, a dete ti je malo matoro za vaspitačicu koliko znam?
to je zapravo nebitno
nije to tako zahtjevan posao da ga ne moze prosjecna vaspitacica raditi
al sve nas prosto nekad treba podsjetiti sta zapravo treba da radimo za tu platu, a sta ne

to se uci
kao i samokontrola
sustina je da svoj cilj nikad ne ispustas iz vida
ali se do cilja skoro uvijek moze mekano
ako bas ne moze
najlakse je djonom, ali i najskuplje

Imam ja recimo ove neke indjance, šta god da im kažem oni urade sutrotno (radi sujeta). Kada po ko zna koji put su uradili ono što ne smeju, pozdravila sam im familiju pred gazdom, klijentima, decom, roditeljima... Sad samo da vidim dokle će to da ih drži.

Тај твој начин је добар ако намераваш да останеш у 'добрим' односима са том особом.
Мој се обично завршава трескањем вратима у смислу - сад сте ме видели и никад више.
zasto pobogu
uvijek je greska dupetom zatvoriti vrata
ja to radim samo u ekstremno nepopravljivim situacijama tj kad procijenim da mi je napor veci od benefita

na tebi je da procijenis

Тако је. И због тога никада нећу себи опростити што ћерку нисмо пребацили код друге учитељице.
Она се заправо везала за то друштво из одељења, са њима је и у вртић ишла. Није хтела.
Јбг, четири године трауме. Властита ми се основна школа згадила.

pa dobro
okoncas taj odnos i okej

Mene je gazda angažovao da uradim nešto što ovi njegovi koji već rade ne umeju. U pitanju je posao na duže staze, ali ja sam tamo dva puta nedeljno, treći put ode drugarica. Kad je gazda tu, ovi rade šta nas dve kažemo. Problem je što on često nije tu, e onda se ova dvojica prave pametni.
Nemam ja nikakav odos sa njima osim da im saopštim da ću da zovem gazdu :lol:

Mene je gazda angažovao da uradim nešto što ovi njegovi koji već rade ne umeju. U pitanju je posao na duže staze, ali ja sam tamo dva puta nedeljno, treći put ode drugarica. Kad je gazda tu, ovi rade šta nas dve kažemo. Problem je što on često nije tu, e onda se ova dvojica prave pametni.
Nemam ja nikakav odos sa njima osim da im saopštim da ću da zovem gazdu :lol:
pa okej
onda to tako hendlas
i cim prodjes kroz kapiju zaboravis da postoje

Zamalo da imam poplavu.pustim vodu iz vodokotlica,iscuri,napuni se,prestane da puni.izadjem,posle par min cujem bobi grebe na vrata,ostao unutra.otvorim,ono voda siklja u solju,ne pod pritiskom kao kad povuces vodu,ali nivo vode se opasno podigao.zatvorila sam dovod,mozda se plovak sjebbao.jako je visok,ne moze da se pogleda u njega ni kad se stane na solju,a mi nemamo merdevine.ne kapiram sto je ovako postavljen
Ne znam ni sto pisem ovakve budalastine ovde,ali poslednjih par dana kao dani mrmota,nista se ne desava,kao da sam u hrckovom tocku.a ne znam ni sta da promenim da izadjem iz njega

Zamalo da imam poplavu.pustim vodu iz vodokotlica,iscuri,napuni se,prestane da puni.izadjem,posle par min cujem bobi grebe na vrata,ostao unutra.otvorim,ono voda siklja u solju,ne pod pritiskom kao kad povuces vodu,ali nivo vode se opasno podigao.zatvorila sam dovod,mozda se plovak sjebbao.jako je visok,ne moze da se pogleda u njega ni kad se stane na solju,a mi nemamo merdevine.ne kapiram sto je ovako postavljen
Ne znam ni sto pisem ovakve budalastine ovde,ali poslednjih par dana kao dani mrmota,nista se ne desava,kao da sam u hrckovom tocku.a ne znam ni sta da promenim da izadjem iz njega
У тим становима су пре стајали тако високо, скоро уз плафон. Не знам зашто тако...

Bas nista.
Otisla po decu jer pada kisa.
Trebala sam da radim nesto kreativno, a sad sa njima necu ni da pocinjem. Oni gledaju crtani sad a ja cu malo da citam pa rucak.
Dosadno do bola.
Napolju tmurno, sunca bez. Kisa pada. Mrzim zimu i kisu i dane bez sunca.
Popodne ih vozim na eng, taman cu na kafu.
Mala me dribla nece da ide :roll: mislim se ostavicu te tati nek se on nervira sa tobom...

@Tonci Provala, da li su ovo aparati sa istim funkcijama (osim kuvanja pod pritiskom kod tefala). Tj. da li vidis neku manu kod nekog od njih? Ako imas vremena da bacis pogled. Tebe pitam poato znam da koristis ove aparatice.
https://www.tehnomanija.rs/mali-kucni-aparati/multicookeri/tefal-one-pot-cy505e.html
https://www.tehnomanija.rs/mali-kuc...ips-aparat-za-kuvanje-na-pari-hd-3037-70.html
od ova dva prvi ti je bolji izbor
ovaj tefalov
taj sam i sebi gledala
planiram ga uzeti
kolega uzeo i prezadovljan je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back