Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne znam
bas sam u soku
prvo viber poruka?! o duzini kose, a onda smaranje njega

ok on ima cuma frizuru u smislu da je zarastao sa svih strana, trebalo bi da se oblikuje ali nista alarmantno, ne stizemo, icice, uz to on voli kad ima kosicu
Pogledajte prilog 857710
evo ga od malo pre
I to ide dotle da je njemu frka?! sto se nije osisao a rekao joj je da ce ici kod frizera pa ga ona danas opet cima
Evo ne znam kako da se suzdrzim sutra tj prekosutra, a tacno znam da ce to da upakuje pod - salila sam se-

Нормална дечја фризура, шта треба да се ошиша на нулу???? Сељачине сељачке!!!

pa ne znam
bas sam u soku

ok on ima cuma frizuru u smislu da je zarastao sa svih strana, trebalo bi da se oblikuje ali nista alarmantno, ne stizemo, icice, uz to on voli kad ima kosicu
Pogledajte prilog 857710
evo ga od malo pre
I to ide dotle da je njemu frka?! sto se nije osisao a rekao joj je da ce ici kod frizera pa ga ona danas opet cima
Evo ne znam kako da se suzdrzim sutra tj prekosutra, a tacno znam da ce to da upakuje pod - salila sam se-
Pa šta oni hoće kreteni jedni, što gnjave dete, baš mu je lepa frizurica. Ja ga za inat sad ne bi šišala i da sam htela.
Bože kakvih ludaka ima svud.

pa ne znam
bas sam u soku

Pogledajte prilog 857710
evo ga od malo pre
mozda mu kosa ulazi u oci, pa vas opominju da mu ne utice na vid

А како други дечаци изгледају?
Ugl kratko, jedan ili dvojica imaju duzu kosicu ali friz lep, kao sa reklame,stvarno lepo i on sam kaze - zasto njima nista ne kazu-

Msm ok je to, ali eto j nema takav friz, ima faze kada zaraste pa mu ja kratim siske, vidis na ovoj fotki
Ali nije neuredno, samo nije pod konac

Ugl kratko, jedan ili dvojica imaju duzu kosicu ali friz lep, kao sa reklame,stvarno lepo i on sam kaze - zasto njima nista ne kazu-

Msm ok je to, ali eto j nema takav friz, ima faze kada zaraste pa mu ja kratim siske, vidis na ovoj fotki
Ali nije neuredno, samo nije pod konac

То у сваком случају НИЈЕ њихов проблем и ти треба тако и да наступиш. Плаћаш и не желиш да слушаш глупости. Тако кажи.

pa ne znam
bas sam u soku

Pogledajte prilog 857710
evo ga od malo pre
Nemoj se uopste suzdrzavati. Nisu ovo godine kad su maltretirali ljude s kosom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back