Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U prošlom stanu sam imala kožni kauč, imao je onaj dio što iskoči da ispružiš noge. Baš je bio udoban, koristila sam ga i za rad, cijeli dan tu presjedim bez ikakvih bolova. Bio je i praktičan jer ako prospeš nešto samo obrišeš, nema fleka. Ne lijepiš se ljeti jer ovdje ljeta nikad nisu tako vruća, jedino ovaj dio da je hladan važi.

U prošlom stanu sam imala kožni kauč, imao je onaj dio što iskoči da ispružiš noge. Baš je bio udoban, koristila sam ga i za rad, cijeli dan tu presjedim bez ikakvih bolova. Bio je i praktičan jer ako prospeš nešto samo obrišeš, nema fleka. Ne lijepiš se ljeti jer ovdje ljeta nikad nisu tako vruća, jedino ovaj dio da je hladan važi.
i nemas nikad prasine kao kad imas mebl...zivis zdravo sa kozom a ne sa ustajalom prasinom na koju mozea taku alergiju da navatas kao na stare knjige, jer ne postoji masina koja moze da ocisti mebl dubinski koliko god da to reklamiraju...

И нисам успела да скинем лак. Срећа па није прешао на другу страну, могу обрнути. Ставила сам и лак за косу, и разређивач за фарбу, и скидач лака и вениш,... Опрала у машини после... Ништа. Баш ми жао.
То раде неки наши људи да ли из Апатина и Сомбора, поручила сам од њих. Када се обрне као нов је, али мене нервира оно што је испод :roll::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back