dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto i svaki dan me boli glavaZnaci urnise me ovo sugavo vreme, nemam snage i samo uhcem i premestam se sa kreveta na krevet
Mrzim prolece kad mu vreme nije

Добро ће да изгледа. Само да се уклапа. Супер уме бити сасвим други стил и контраст бојаJa imam 6 stolica. 8 sam narucila, dve su poslali u Nemacku i posle me obavestili da su rasprodate. Tako da cu morati 2 da uzmem razlicite, sto i nije lose. Na celu stola kao akcentat stolica. To ja zamisljam, ko zna kako ce da izgleda
ma neka uzme tapacirane pa ako usvinje neka zameni tapacirung kozom.Vrago nemoj tapacirane
Uzmi nesto sto se neces hvatati za glavu kad zateknes male djavole kako se protezu posle spavanja
postala si alkoholicar

super ce to izgledatiJa imam 6 stolica. 8 sam narucila, dve su poslali u Nemacku i posle me obavestili da su rasprodate. Tako da cu morati 2 da uzmem razlicite, sto i nije lose. Na celu stola kao akcentat stolica. To ja zamisljam, ko zna kako ce da izgleda
koju ce iskasapiti ko iz strave u ulici brijestovama neka uzme tapacirane pa ako usvinje neka zameni tapacirung kozom.
Srećan rodjendan sinu!Stavljam supu da se kuva. Pa imam da završim dve torte. Koje su juče popodne naručili za danas.Ali su redovne mušterije, pa nisam mogla da ih odbijem. A i februar je uvek mesec sa najmanje porudžbina, pa moram da prigrabim svaki dinar.
Posle podne pravim tortu za sutrašnji veliki 24. rođendan malog deteta.![]()
HvalaНокти су ти баш лепи!

On je poljubi i cestita i kao “Ajmo jos malo spavati.” Posle 15 min ona mu sapuce:”Tata ja vise ne mogu da izdrzim, moram da vidim poklon, zazmurecu a vi me vodite.”

kozni cesterfild trosed, onaj pravi britanski tvrdi bez jastuka za guzcu... trajace 200 godina ma sta da mu radis, odrasli ili decurlija svejedno... imao slican sa jastucima a koliko je to bojno polje izdrzalo dama raznih kalibara pa i slavlja kad se pijana bratija gurala po cetvoro, koliko je samo njih prespavalo na njemu... i bio ko ziv posle tuce godinama neka uzme tapacirane pa ako usvinje neka zameni tapacirung kozom.

Ни ја је не волим. Ни кожна седишта у колима не подносим.Koza je samo na oko lepa, a neprakticna..leti sednes I zalepis se, zimi se smrznes