- Poruka
- 98.702
meni kad je dosadno, spustim se tamo na temekapiram da je veselo al treba da imas zeludac za budale
a ja kao sto znas imam veliku ignor listu sto ce reci da mi zeludac nije jaca strana![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni kad je dosadno, spustim se tamo na temekapiram da je veselo al treba da imas zeludac za budale
a ja kao sto znas imam veliku ignor listu sto ce reci da mi zeludac nije jaca strana![]()

picolo ti se nakacila za kaznu sto ides medju one maloumnike : )))

A sta ti imas sa tim?Meni se ide iz ove kože. Počela pisana slova, samoubiću se iz zasede.![]()
Ovo vec razumem...Ostarelo se...
Sedi sa mnom, jel ovo dobro, ja bih da mi bude najbolje, pije mi se voda, jel hoćeš da ti pokažem matematiku, e a znaš šta je bilo u kuhinji, moram u wc, jao bože, ne znam gde mi je gumica, dal su ovo trešnje ili višnje, šta ako su višnje a ja nacrtam trešnje, znaš šta se desilo danas, moram malo da se odmorim, nemoj da ideš, mislim da sam gladan....![]()
I ne mrzi te da to i napises.ja mislim da je zaludna glupaca

Ako te tesi, ni u zvezdi nije drugacijeznam bre ali svejedno mi je zao, ne njih, vec generalno partizana
nekako mi gorak ukus
pa tesi me maloAko te tesi, ni u zvezdi nije drugacije

To je Vinarija Zvonko Bogdan(samo nosi njegovo ime nije on vlasnik). Najlepsa vinarija u Evropi po onim slikama koje sam gledala. Znajuci coveka koji je pravio kvalitet svega je vrhunski. Mnogo ulozeno i ulaze se.Али што је леп кров оне винарије тј куће на северу...Чије ли је то?
zbog poglavnika? : )))obrisali me![]()
daaaazbog poglavnika? : )))

nevjerojatno
Gde je ta uredba?mozda da prestane da se mlati o naslednikovim vinogradima i tome kako je preko noci donesena uredba za pomoc vinogradarstvu
tesim se grisinama i kremicemnevjerojatno
duso sirota nesvacena

ako ne zaboravim, naci cu ti kasnije a ako zaboravim, podseti me sutraGde je ta uredba?
Okako ne zaboravim, naci cu ti kasnije a ako zaboravim, podseti me sutra

Ne kasnim, bila sam tad. Nego sam mislila da slavi opet.bio pre dve nedelje
opet kasnis![]()

Као и увек, мислила сам да знаш нешто више.