Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se ide iz ove kože. Počela pisana slova, samoubiću se iz zasede. :sad2:
A sta ti imas sa tim?
Ostarelo se...
Sedi sa mnom, jel ovo dobro, ja bih da mi bude najbolje, pije mi se voda, jel hoćeš da ti pokažem matematiku, e a znaš šta je bilo u kuhinji, moram u wc, jao bože, ne znam gde mi je gumica, dal su ovo trešnje ili višnje, šta ako su višnje a ja nacrtam trešnje, znaš šta se desilo danas, moram malo da se odmorim, nemoj da ideš, mislim da sam gladan.... 😵😵😵
Ovo vec razumem... :lol:
Juce u 5 minuta dve scene:
Scena prva: Sin histerise jer ne moze da se seti domaceg iz matematike, moli me da pitam uciteljicu ili drugaricu, ja naravno kazem “Necu.” Na sta on arlauce:”Aaaaa Jel treba da odem u skolu bez domaceggggggggg i da dobijem kecaaaaaaaaaaaaa!!!!! Jelllllll treeeeebaaaaaaa!!!!!!!” (Streber)

Scena druga: ona radi domaci i pocinje da se nervira “Mama pomozi mi! Mama ne razumem. Sta ovde treba da radim?!” Kazem joj “Polako procitaj, uradi a ja cu pregledati.” Krece arlaukanje:”Pppaaaaaa kazemmmm ti da ne znam! Ne znam! Ne znam sta treba!!! E ne zanima me, idem sutra u skolu bez domaceg, nek dobijem keca! Sad ga necu namerno uraditi! Nema sanse!!!!!” (Hedonista dramaturg glumac)

Ja sam samo slegnula ramenima.
Naravno da su oboje uradili sami domaci.
PS. I to jako iscrpljuje... :lol:
ja mislim da je zaludna glupaca
I ne mrzi te da to i napises. :heart:

Али што је леп кров оне винарије тј куће на северу...Чије ли је то?
To je Vinarija Zvonko Bogdan(samo nosi njegovo ime nije on vlasnik). Najlepsa vinarija u Evropi po onim slikama koje sam gledala. Znajuci coveka koji je pravio kvalitet svega je vrhunski. Mnogo ulozeno i ulaze se.

Jedino su nasa vina bolja. ;)

Posalji mi sms kad ustanes
Da znam da je sve ok!
:rotf:

EtaNcoeWYAgOguV.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back