- Poruka
- 98.702
onoliko je lepa a onakav bariton od glasa...stalno mislim da je neki krimos koga su izoperisali u zenu...vidi joj crte lica, kao nacrtanehrkalovicke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onoliko je lepa a onakav bariton od glasa...stalno mislim da je neki krimos koga su izoperisali u zenu...vidi joj crte lica, kao nacrtanehrkalovicke

Ok nego sada prvi put to pocinje da se potencira kod nadpa ne rade samo u SR, drze pola evrope

Vidi mene

Ahahhahshahhshs da breonoliko je lepa a onakav bariton od glasa...stalno mislim da je neki krimos koga su izoperisali u zenu...vidi joj crte lica, kao nacrtane![]()
https://www.google.com/maps/uv?pb=!...hUKEwiRuMPQktHuAhWVVBUIHed_DYwQoiowDHoECCIQAwНико да каже чија је оно винарија са лепим кровом. Можда Чиле зна.
I krempiteTara, ako se sutra ne budem logovala, cigarete da mi saljes![]()
znas kako, sta god da je, uopste mi se ne dopadaOk nego sada prvi put to pocinje da se potencira kod nad
Od pre neki dan zapravo
Sve mi je to sumnjivo, msm ako je na necemu poradio nas vodja to je na nasoj masti![]()

Pa bukvalnoznas kako, sta god da je, uopste mi se ne dopada
mozda je samo rat klanova, mozda je gospodin hrkalovic presao da radi za skaljarce a ovi sad cuvaju zive glave pritvorima...nemam pojma, ali mogu svasta da izmastama kako ti kazes![]()

u vinu je istinaPa bukvalno
Msm 1001 teorija moze da se razvije
A ja samo zelim istinu![]()

Pa pijem i veceradu vinu je istina![]()

ali ti samo pijes dok neki poseduju 700 hektara vinogradaPa pijem i vecerad
Pocela sam da vam se javljam samk kad pijem vino![]()

Pa ok svako daje svoj doprinos aman zaman zabo, ovo je moj maksimumali ti samo pijes dok neki poseduju 700 hektara vinograda![]()

moja podrska krece u pravcu ne kupovine vinaPa ok svako daje svoj doprinos aman zaman zabo, ovo je moj maksimum![]()

pa naslednikovaНико да каже чија је оно винарија

Samo da zavrsim flasu pa od nedelje prelazim na kajumoja podrska krece u pravcu ne kupovine vina![]()

nadam se da nece...samoubicu se ako nam i to uzmuSamo da zavrsim flasu pa od nedelje prelazim na kaju
Samo da ne pocnu da peku rakiju![]()

jok, nema veze sa tim, ovo je nesto od pre 15-20 max mesec dana...ali ne znamo sta
I moj zmu da je to

Fbi je otvorio regionalnu kancelariji ovde, traze neki quick success story. Ima malo i do togaAli ne kapiram kakve veze dea ima ovde, u srbiji?
msm ne pratim taj deo a mrzi me da se udubim u tu teoriju pa trazim nekog da mi skrati
Pa smrducka meni to sveFbi je otvorio regionalnu kancelariji ovde, traze neki quick success story. Ima malo i do toga