електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Prašina u oči.
Као и увек, мислила сам да знаш нешто више.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prašina u oči.
Nije bitno znam li, svakako ne bih to ovde pisala.Као и увек, мислила сам да знаш нешто више.
Više im nisu potrebnija te stvorim pa te onda hapsim...ooo da, kako ne

ne mislim tako, pre ce biti da ih sklanjaju od necegaViše im nisu potrebni![]()
To je sve potrošna roba, imaju oni njih na lagerune mislim tako, pre ce biti da ih sklanjaju od necega
Koliko smo odgledali, ni pola?Vinova loza ima 36 epizoda.malo mi to
imaju, ali ne spasavaju se zivoti onima kojih zelis da se resisTo je sve potrošna roba, imaju oni njih na lageru
Koliko smo odgledali, ni pola?
Kako malo, sta ce da izmisle, ovo sve moze u nekoliko epizoda da se resi?
Mora malo predstave za narodne mase, policija u plusu, država, predsednik, pobeda protiv mafije...imaju, ali ne spasavaju se zivoti onima kojih zelis da se resis
o tome i pisem, ovo je samo predstavaMora malo predstave za narodne mase, policija u plusu, država, predsednik, pobeda protiv mafije...
Od dee, msm citam po netu komentare i teorijene mislim tako, pre ce biti da ih sklanjaju od necega
Ja pomislila kako ce kristina u mraku da upuca veru u krevetu

od mene i tebe sigurno neOd dee, msm citam po netu komentare i teorije

To je svima jasnoo tome i pisem, ovo je samo predstava
Ali ne kapiram kakve veze dea ima ovde, u srbiji?od mene i tebe sigurno ne
cuvaju oni svoje guzice, opasna banda od vrha do dna....a zna se ko je glavni![]()
mozda da prestane da se mlati o naslednikovim vinogradima i tome kako je preko noci donesena uredba za pomoc vinogradarstvuTo je svima jasno
Mene kopka cij
To da im vise ne trebaju mi ne pije vodu
Imaju na lageru druge koji ve ih zameniti, sve je to jasno
Osim pitanja sto ih menjaju
Predstava za mase, moguco ali opet predstava sa nekim ciljem, pa se mislim kojim
pa ne rade samo u SR, drze pola evropeAli ne kapiram kakve veze dea ima ovde, u srbiji?
msm ne pratim taj deo a mrzi me da se udubim u tu teoriju pa trazim nekog da mi skrati
A ne znammozda da prestane da se mlati o naslednikovim vinogradima i tome kako je preko noci donesena uredba za pomoc vinogradarstvu