Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se, msm ja sam i na kontroli mislila
Ide na bolje :lol:
Sad mi frka da mi sutra ne kaze da idalje imam upalu, msm ne znam ni koliko to traje inace, nista...
Bem mu misa ne znam
Probaj da se ne sekiras mnogo, cim si ovako ok ne moze da bude nesto strasno, cak i da je jos tu proci ce....da je nesto jace ne bi disala lepo, gusilo bi te....

zena vozi auto kroz moju ulicu, nizbrdo, na zadnje sediste smestila macku, neobrezbedjenu samo na sedistu
u toku voznje ispred kuce do moje, okrene se da vidi macku, izgubi kontrolu nad volanom, udari u komsijinu betonsku ogradu, srusi tri betonska stuba, izbije nasem ortaku kompletnu metalnu kapiju sa sve stubovima, pola ograde kao katapultom ubaci u nase dvoriste, odvali mi prednji deo parkiranog auta
njen auto zguzvan kao harmonika, neprepoznatljiv i neupotrebljiv
sreca u nesreci je da niko u tom trenutku nije prolazio ulicom

Mom muzu je i posle mesec dana bila upala pluca na rengenu.ali smiri se to polako
Je l lezao sve vreme? Ja ne kontam nikako da li je on onda bio zarazan sve vreme? Ti si izasla napolje posle koliko, msm iz izolacije? Msm ne kapiram koliko sam ja zarazna?
J treba da krene u skolu, ja kao idalje bolesna, proslo vise od 2 nedelje, zmu ide na posao normalno
Nista ne kontam :s

Je l lezao sve vreme? Ja ne kontam nikako da li je on onda bio zarazan sve vreme? Ti si izasla napolje posle koliko, msm iz izolacije? Msm ne kapiram koliko sam ja zarazna?
J treba da krene u skolu, ja kao idalje bolesna, proslo vise od 2 nedelje, zmu ide na posao normalno
Nista ne kontam :s
Lezao je jer je bio jako malaksao.ali oboje smo izasli iz izolacije posle 14 dana,tako su nam rekli.on je izlazio stalno da vadi krv,da snima pluca,na kontrole...

zena vozi auto kroz moju ulicu, nizbrdo, na zadnje sediste smestila macku, neobrezbedjenu samo na sedistu
u toku voznje ispred kuce do moje, okrene se da vidi macku, izgubi kontrolu nad volanom, udari u komsijinu betonsku ogradu, srusi tri betonska stuba, izbije nasem ortaku kompletnu metalnu kapiju sa sve stubovima, pola ograde kao katapultom ubaci u nase dvoriste, odvali mi prednji deo parkiranog auta
:(
Zašto imam osećaj da ni njoj ni mački ne fali dlaka s glave?

A ona?

Na ovaj način je pre desetak godina ovde poginuo mlad dečko, veterinar. Vozio psa na zadnjem sedištu, okrenuo se da pogleda, prešao na levu stranu kolovoza. Naišao auto iz suprotnog smera, i on poginuo na mestu.
Dobro je dok je materijalna šteta.

nju je komsija prvo odvezao do prodavnice da kupi cigarete
racuna komsija - zena u soku
mislio je da je proklizala na ledu mozda, a kad je cuo da je ovoliku stetu napravila zato sto je vozila macku neobezbedjenu kako treba, poludeo je
zvali smo hitnu pomoc, odvezli su je
bila pollicija na uvidjaju, auto su morali parking paukom da odnesu
ne mogu da vam opisem koliku stetu je napravila obicnim malim autom
ne znam sta je sa mackom bilo, valjda je u redu
jos komsijin pas ima kucicu u dvoristu pored ograde, i nju je oduvala
srecom pas je dobro
ja sam sad izvela psa da piski i nagazim neku gomilu metala..mislila sam da je od ograde, a ono nije, delovi njenog auta, neke rdjave teske sipke izgledaju kao gvozdeni delovi sa dobosa na tockovima
sestra je bas tada izasla na svoju terasu da unese neku jaknu, kaze da je scena bila kao u filmovima sa kaskadreskom deonicom :(

Na ovaj način je pre desetak godina ovde poginuo mlad dečko, veterinar. Vozio psa na zadnjem sedištu, okrenuo se da pogleda, prešao na levu stranu kolovoza. Naišao auto iz suprotnog smera, i on poginuo na mestu.
Dobro je dok je materijalna šteta.
tako je i onaj covek moju poznanicu pretvorio u kvadriplegicara, okrenuo se da smiri decu i udario otpozadi zaustavljen auto na semaforu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back