Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нама је јесенас на послу човек срушио аутом ограду. Срећом нико није излазио из круга фирме нити ико страдао на путу.
Мислили да је пијан јер је тако деловао. А човеку пао шећер, све му се зацрнило и изгубио контролу. :(
Свашта се дешава.

Maloprije sam na vijestima gledala prilog o tome da će sad u zakonu biti da radnici imaju pravo da traže da rade od kuće (misli se generalno, a ne samo sad kad je lockdown). Poslodavac može da odbije ako misli da to nije moguće, ali onda radnik može da ga tuži, pa da sud utvrdi da li je tako ili ne.
Na netu jedni pozitivno komentarišu, a drugi misle da je to dio teorije zavjere da nas što duže drže zatvorene i odvojene jedne od drugih.

Добро, зна се ко је у европским no go зонама. Овде је то домаће становништво а слике као из пакла.
Mislila sam da su i tamo u pitanju migranti. Jednom sam gledala prilog o no go zoni na Novom Zelandu ili Australiji, ne sjećam se sad. Isto nisam mogla da vjerujem, žena ne može proći u suknji, a policija još nju krivi umjesto da je zaštite.

Mislila sam da su i tamo u pitanju migranti. Jednom sam gledala prilog o no go zoni na Novom Zelandu ili Australiji, ne sjećam se sad. Isto nisam mogla da vjerujem, žena ne može proći u suknji, a policija još nju krivi umjesto da je zaštite.

Не знам како је овако нешто могуће, ситуација је потпуно испуштена:

Боду се на сред улице, негде око 10:00

Pa dobro to nema veze sa ovim snimkom
Nekom sistem odgovara nekom ne, to je nesto drugo

ovaj kvart je jeziv

Није систем него целокупна атмосфера. Није му се допала уопште. Мислим, цела идеја о том одласку плод је амбиција његових родитеља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back