Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se negde javljala afro? Trebalo je danas da joj kažu šta su rešili za dalje lečenje.
Hvala što se interesuješ. Išla sam džaba, ništa nisam još saznala. Dr kaže dao je CD-ve da pogleda još jedan radiolog, navodno mu ništa nije jasno. Ok on je onkolog internista pa možda zato, rekao je zvaće me čim mu taj drugi dostavi izveštaj. Dosta sam mirna u odnosu na celu situaciju.

Hladno je napolju.bobi je poceo da se trese,a ima sirogojno dzemper.ja razmisljam da me ne daj boze vode u hitnu,pitali bi me sta mi je nada macura.majica ,helanke na zvezde,zoknice,preko debele dokolenke,pa debela trenerka,preko debela spavacica dugih rukava koju nosim po kuci kao duks,pa debeo dugacak dzemper i preko toga jakna.idem,a ruke mi odstoje od tela:lol:
Nije bas tako hladno,al bolje da sam spremna za ne daj boze
Ti ko moje mladje dete, samo jaknu jos nije upasala u 18 slojeva koje obuce.
Svaki dan idem za njom i govorim “Skidaj to, ne preteruj.” :lol:
Naravno, sin je susta suprotnost, uvek go, bos, neupasan, za njim idem ceo dan i vicem:”Obuci se, upasi, podgace, duks...” :lol:

Jedan dan sam u hodniku stala, gledam i pocnem:”E sad ovako, ti mala skini to to i to. Ti mali obuci to to i to! E ispasi taj dzemper a ti P upasi bar potkosulju!!!” :lol:

I takvi su u svemu!

tako je i onaj covek moju poznanicu pretvorio u kvadriplegicara, okrenuo se da smiri decu i udario otpozadi zaustavljen auto na semaforu
Moja deca su tako znala da se svadjaju od vrtica do kuce, u kolima pa i da se potuku... imamo 2,5 km, nije daleko ali semafori i skretanja... i ja onda vicem vristim, oni nista jer se ne okrecem, nekad gurnem ruku unazad da pocupam... i jedan dan oni tako urlaju i ja ometena njima, nisam se cak ni okrenula, naglo zakocim jer su mi toliko digli pritisak da ne rasudjujem pri skretanju i da ne rizikujem ipak ukocim i stanem, nikoga nisam ugrozila... ali su oni poleteli i zalepili se za sedista...(mogli su se povrediti)

E kad sam skrenula u nasu ulicu, pa stala na sred puta, upalila sva cetiri, i okrenula se... ****** sam im sve po spisku! Mislim da u zivotu nisu culi mene da tako psujem i pricam!

Onda smo dosli kuci, pa sam im pocupala zulufe uz vaspitne...

Nikad vise nismo imali problem u kolima :heart:

Ah to roditeljstvo :zaljubljena:

Aman! Jel imate o čemu drugom da pričate?!?! :roll:

@tara , dobila si srce, na zidu, pravo, još onaj dan kad si me zvala da se izvinjavamo. Ali to ništa nije, jel da? :ljutka:

Hvala svima koji su pitali, tu sam, sve ok. Ajd, pa tako....
Cekaj stani
Ja sam to izvalila tek juce, ne znam kako
I onda sam pocela da ti kuckam odgovor ali sam se zbunila da li ti odgovaram kod sebe ili tebe na profilu a posle sam zaboravila
Ali razumi me, imam koronu :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back