Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj lunjo, sve te razumem :sad2:
pisala sam ovde, nezvanicno i posredno sam upitana da li bih presla u novu firmu. konkurs zvanicno izasao, bice testiranje i intervju do kraja meseca ili pocetkom sledeceg. mislim da je posao moj ako nesto maestralno ne zaebem na testiranju, a necu jer poznajem materiju, znam sve. onda bih mogla da pocnem da radim sredinom marta. vec mi u glavi nije dobro :sad2:
E pa jesi presekla znaci, ides dalje?
Ajde drzim fige sve da bude ok pa da slavis :zag:

E pa jesi presekla znaci, ides dalje?
Ajde drzim fige sve da bude ok pa da slavis :zag:
nisam jos nista presekla, prijavila sam se na konkurs, imacu testiranje i intervju, pa ako mi ponude, onda cu eventualno da presecem i odem, ili smotam rep i ostanem. imam fore jos jedno dve nedelje, non stop u sebi vodim diskusiju :lol:

nisam jos nista presekla, prijavila sam se na konkurs, imacu testiranje i intervju, pa ako mi ponude, onda cu eventualno da presecem i odem, ili smotam rep i ostanem. imam fore jos jedno dve nedelje, non stop u sebi vodim diskusiju :lol:
Sta te briga, kvinsi. Koliko razumijem, tvoj trenutni posao je odlican samo malo dosadio. Sta god da izaberes, ne moze biti lose. Ali ako imas zelju da malo rizikujes, nema boljeg momenta.

Za temu, ja sam prehladjena i mozda odem da se testiram. Bojim se da mi je skocio testosteron, mjerim t na sat vrenena:lol:

Da li se Radojka vratja sama na punjač kad se istroši?
Ovo zvuči segzualno...
Ne,ovo je jeftina verzija.puni se kao mobilni.pise u uputstvu da joj treba 4-5 sati da se napuni.i da kad je napunjena,pali se belo svetlo.e pa juce se punila dva sata i napunila.sad muz gnjavi da stoji 4 sata ako pise,a ja sam za to da se iskljuci kad pise da je napunjeno.strucnjaci?

Ne,ovo je jeftina verzija.puni se kao mobilni.pise u uputstvu da joj treba 4-5 sati da se napuni.i da kad je napunjena,pali se belo svetlo.e pa juce se punila dva sata i napunila.sad muz gnjavi da stoji 4 sata ako pise,a ja sam za to da se iskljuci kad pise da je napunjeno.strucnjaci?
Ja mislim da je dovoljno ako pise da kada se pali beli indikator je puna baterija.A jel' cekas da se skroz isprazni pre punjenja?

Sta te briga, kvinsi. Koliko razumijem, tvoj trenutni posao je odlican samo malo dosadio. Sta god da izaberes, ne moze biti lose. Ali ako imas zelju da malo rizikujes, nema boljeg momenta.

Za temu, ja sam prehladjena i mozda odem da se testiram. Bojim se da mi je skocio testosteron, mjerim t na sat vrenena:lol:
el imas pojacan seksualni nagon? :)))

Bar u pocetku drzi koliko pise.
Moj se sam vraca na bazu i totalno je kao neki inspektor koji ne pronadje sta trazi pa se pokunjeno vraca. Studio?

Bar u pocetku drzi koliko pise.
Moj se sam vraca na bazu i totalno je kao neki inspektor koji ne pronadje sta trazi pa se pokunjeno vraca. Studio?
Moja drugarica ima taj sto se sam vraca.ona ukljuci pre nego sto krene na posao i on tako drnda sve dok ne istrosi bateriju,ceo dan.iako je sve uradio.meni nesto zao.ja joj dam fore za jednu vecu sobu pola sata.dodjem vidim sve je uradjeno pa iskljucim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back