Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tebi je ruzna rec „copor“, a meni su ruzni mnogi komentari ispisani na racun ove zene. I mislim da je to mnogo veci problem od mog nesalonskog nacina komunikacije.

Niko ovde od nas ne zna istinu o tim slucajevima, ali mi je odvratna automatska hajka na zenu koja je moguca zrtva. Njega se jedva okrznulo, ali se o njima dvema poprilicno raspricalo. O njihovim motivima, proslom i sadasnjem zivotu, inteligenciji, emotivnom stanju, finansijama itd. A sve sa ciljem da ih se vrlo kulturno i ufino omalovazi.
Ипак сам ја нешто пропустила.

Da, meni se mnogo sviđa, deluje umirujuće :aha:
Minimalisticki. :) :)
Bilo je pretrpano.
Inace, plocice su farbane. Hteli smo da ih skroz menjamo, ali ne ide zbog lockdown-a. I kao hajde da probamo kako ide to novo farbanje specijalnim lakom za plocice, pa ako zeznemo i onako cemo ih menjati :) :)
I ispalo je super.
S tim sto smo prvo uzeli boju peska, koja je na kraju bila kao boja breskve. Uzas. I onda - daj magnoliju i belu i to je to.

Minimalisticki. :) :)
Bilo je pretrpano.
Inace, plocice su farbane. Hteli smo da ih skroz menjamo, ali ne ide zbog lockdown-a. I kao hajde da probamo kako ide to novo farbanje specijalnim lakom za plocice, pa ako zeznemo i onako cemo ih menjati :) :)
I ispalo je super.
S tim sto smo prvo uzeli boju peska, koja je na kraju bila kao boja breskve. Uzas. I onda - daj magnoliju i belu i to je to.
Први пут чујем за фарбање плочица :eek:
Ја се каним да мењам јер су беле, фуј, али ко ће то да разбија...
Колико кошта и чиме сте фарбали?

Ni ja to nisam znala, ali sam gledala renoviranje kuca i stanova na TV-u i odusevila se ishodom.
Posle smo isli, to jos pre lockdown-a“, da se posavetujemo u Hornbach, Bauhaus i sa majstorima i svi su hvalili te lakove.
Ima puno razlicitih i sa razlicitim nacinom stavljanja

Ima na Instagramu profil koji se zove Auto duga. Mnogo ih hvale svi koji su sarađivali sa njima. Ja ću ovog proleća da ofarbam pločice u kupatilu i kuhinji, uz njihovu pomoć.

Vidi se da su farbanje pločice.
Video sam na Instaću boje za pločice, trebalo bi da ofarban u malom toaletu. Ne volim mat, samo da smislim neke lude boje i kombinaciju. Imali smo jedno vreme "zvezdin" wc, crveno-bele pruge : )
Kupatilo je smireniji bojama.
Ovo je sad mat.
Imas opciju da prvo stavis lak u boji, pa preko zastitni sloj, znaci dva puta farbas ili da uzmes 2 u 1. Tu nema gotovih boja, vec moraju da se mesaju. Ne secam se tacno zbog cega. Mi smo uzeli tu 2 u 1 opciju.

Ovo je sad mat.
Imas opciju da prvo stavis lak u boji, pa preko zastitni sloj, znaci dva puta farbas ili da uzmes 2 u 1. Tu nema gotovih boja, vec moraju da se mesaju. Ne secam se tacno zbog cega. Mi smo uzeli tu 2 u 1 opciju.
Lepo izgleda, svejedno.
Ja sam inače hteo kad smo renovirali crnno, i lavabo, sa mozaik zlatnim bordurama i žena rekla da ne dolazi u obzir.

Ima na Instagramu profil koji se zove Auto duga. Mnogo ih hvale svi koji su sarađivali sa njima. Ja ću ovog proleća da ofarbam pločice u kupatilu i kuhinji, uz njihovu pomoć.
Jedino po cemu se mozda primeti su fuge, jer se i one farbaju, ali meni se bas svidelo sto sve izgleda tako...cisto, glatko, a opet vidis da su plocice.

Zaboravila sam da ti napisem cenu.
Zavisi od vrste, ali negde izmedju 35€ i 40€ po kantici od pola litra. Nama su trebale 3.
Imamo oko 12 kvadrata. Pod nismo radili.

Ма, баталите чопоре, сад сам у филму фарбања плочица :rotf:
Ево, рачунам колико би коштало...
А има разних боја?
Mozda je kod nas jeftinije. Raspitaj se.
Ima raznih boja. Moje je bilo svetlosivo sa plavim detaljiva, takvog smo ga nasli u stanu, nije mi se bas mnogo svidjalo, ali je bilo novo, pa kao - neka ga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back