Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mali je danas doneo kontrolni iz matematike. Petica je. Ali je imao jednu gresku. I najbitnije NIJE SE IZNERVIRAO!!!
Kaze da je jedan drug dobio i 5 sa zvezdicom.

Bas sam srecna sto je shvatio da ne mora uvek da bude najbolji.

Uciteljica me zvala pre neki dan, da pricamo o grickanju noktiju. Kaze ne takmici se on sa drugima, vec sa sobom, mora da bide najbolji, gori od zelje, kaze odem na odmor on donosi diktat za mnom. Morace mu dati jednom 4-orku da cisto da ne poludi kasnije ako ih bude imao.

porucim neke rider sportske papuce preko neta i stize mi poruka od kurir sluzbe da su preuzeli paket za mene, a da mi nude novu uslugu da mi isporuce papuce na neku od benzinskih pumpi, umesto na kucnu adresu :lol:
boze ludaka :lol:
pa otisla bih do prodavnice da mi je do setanja :lol:

Nije to novo, postoji već neko vreme. Ja imam jednu od tih pumpi u komšiluku, zgodno je kad nisam kod kuće da se ne jurim sa kurirom.

Nama učiteljica pozitivna, barem dve nedelje neće doći. Kaže malo dete da učiteljica koja je menja uopšte nije stroga kao njihova i da nije dala mnogo domaćeg. A rekla je i da napišu u svesku da treba tri rečenice sa pisanim slovima. Kaže dete, njihovoj učiteljici to neće da se svidi jer ona hoće da nauče da pamte i misle, pa ne zapisuju. :aha:

А имаће их, мора да се навикава...
Pa o tome nas dve pricamo jos od pocetka ali ona izgleda nikako ne vidi pravi momenat da mu zabiberi tu cetvorku :lol: pa da preguramo

Srecna sam jer sam izlizala jezik objasnjavajuci.

Ali imam ja i moju opustenu varijantu, ceru moju, e ona kad radi domaci, ja samo pitam “Kako si ovo dobila zivota ti?” :lol: Ona gleda crtani i radi, itd... totalno neskoncentrisana.
Kada je skoncentrisana sve ide ali dovesti je do tog momenta ufff...
I sto je (ne)sreca uopste se ne nervira i ne sekira... :lol:

“E., od kog broja ako oduzmes 4, dobijas razliku 2?!”
“Mmmmm 2?!”
:fdlan:
“Znam mama znam!!! 4!”
:fdlan:

i onda iz treceg pogodi. :lol:
A sve ti to saopstava sa osmehom oko glave! :lol:

Nama učiteljica pozitivna, barem dve nedelje neće doći. Kaže malo dete da učiteljica koja je menja uopšte nije stroga kao njihova i da nije dala mnogo domaćeg. A rekla je i da napišu u svesku da treba tri rečenice sa pisanim slovima. Kaže dete, njihovoj učiteljici to neće da se svidi jer ona hoće da nauče da pamte i misle, pa ne zapisuju. :aha:
I ova moja to ima za domaci danas.
Kaze uradila je.
Nisam ni pogledala, mora da je u skoli.

I ja mislim da treba da pamte domaci.
Evo ceo prvi razred uciteljica salje na viber grupu(zbog ovih sto nisu u skoli) i onda se oni oslone i ako zaborave , mogu im procitati.
Kod nas toga nema. Na Viber grupi samo obaveštenja. Za domaći ako neko pita, kaže da dete razmisli. Doduše, kad nije išao tri dana, poslala mi je na Viber šta će da rade ta tri dana, a da mu sestra slika i pošalje šta su radili. I on tačno zna, svakog trenutka šta treba. A sad, nadamo se da se naša učiteljica brzo vrati...

I ja mislim da treba da pamte domaci.
Evo ceo prvi razred uciteljica salje na viber grupu(zbog ovih sto nisu u skoli) i onda se oni oslone i ako zaborave , mogu im procitati.

Slažem se.
Samo sam par puta pitala šta su radili i šta je za domaći, jer nije išla u školu.
Par puta joj se desilo da nije mogla odmah naći na kojoj je strani domaći, ali se kad se smirila setila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back