- Poruka
- 50.279
@Kvinsi završavaj sastanak, ovi počeli 3. set 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni onaj jedan jedini koji je osim ove vlasti kritikovao i rasipanje novca od strane crkvenih zvanicnika, dok deca u srbiji umiru zbog nelecenjaSta su se do sada cerupali, to im je.
Ko ti djeluje kao covjek od povjerenja? Ja vecinu episkopa i ne znam
jel to onaj katolicki pop grigorije?meni onaj jedan jedini koji je osim ove vlasti kritikovao i rasipanje novca od strane crkvenih zvanicnika, dok deca u srbiji umiru zbog nelecenja
Не бих да се изјашњавам само на основу визуелног утиска.Sta su se do sada cerupali, to im je.
Ko ti djeluje kao covjek od povjerenja? Ja vecinu episkopa i ne znam
Он делује тааако намазано. Нису ту чиста посла.jel to onaj katolicki pop grigorije?))
nije mu smetalo dok je vozio maseratije i guzio po bosni
I druzio se s Burlom.jel to onaj katolicki pop grigorije?))
nije mu smetalo dok je vozio maseratije i guzio po bosni
pa svi su namazani, ovako kad ih slusas lijepo zvuceОн делује тааако намазано. Нису ту чиста посла.
Ali onako zarasli u bradu vecina djeluje milo sem sablasnog Bulovica.Не бих да се изјашњавам само на основу визуелног утиска.
Покушаћу нешто да и прочитам, нисам упућена ни ја.
Мени неки људи из цркве невероватно пријају. Често уместо музике пустим неку тему на коју свој став износе монаси и монахиње. Има у БГ један поп, све хоћу да одем да га упознам. Ако се будем крстила, код њега ћу. Како тај човек прича... Све смислено, а модерно. Само сипа речи, као да чита. Да не поверујеш.pa svi su namazani, ovako kad ih slusas lijepo zvuce
I ko li ce nam biti izabran za patrijarha...
ja pustim grigorija i samo slusam, ima hipnotisuci glas.Мени неки људи из цркве невероватно пријају. Често уместо музике пустим неку тему на коју свој став износе монаси и монахиње. Има у БГ један поп, све хоћу да одем да га упознам. Ако се будем крстила, код њега ћу. Како тај човек прича... Све смислено, а модерно. Само сипа речи, као да чита. Да не поверујеш.
Добро, ја сам мало перверзна у том смислу![]()
Ne brini, biće neko blizak vlasti. Znači Bulović ili njegovo neko njegovo "duhovno čedo" kao Porfirije.
Ja navijam da dodje neko mladji a ne 70+ pa da na svakih deset godina biramo.Шта фали Порфирију. Једино што је 'млад'.
I meni on djeluje kao ok.Mada,moram priznati da se ne razumijem bas "ko je ciji" i ko se za sta zalaze.Шта фали Порфирију. Једино што је 'млад'.
Имам другарицу која је иконопсац. Мислим да само нас две балавимо за чикама са брадом у сукњама. Она само понавља да јој Бог опрости а ја се чак ни не кајем![]()