Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je nesto patrijarh Pavle bio "jedan,jedini".
Nijedan prije,a sumnjam i posle njega,nece biti takva licnost.

Он је био аутентични аскета, увек пешке и трамвајем, прескромно створење. Често сам га виђала јер сам живела до Богословског факултета.

Koliko dana primaš? I kad krećeš?
Držim ti fige da bude lagano, što lakše 🤞
Primaću 2 dana.
Jutros uzeli krv, pa dođe malopre tehničar da mi uzme krv ponovo, kaže ta prva koagulisala dok je došla do njih. Inače mislila sam da ću u subotu kući ali zbog korone ne može pre ponedeljka.
Nema veze tako je kako je, taman malo da prištedim na grejanju :lol:

Шта фали Порфирију. Једино што је 'млад'.
Не фали му ништа, апсолутно је политички подобан. Био је 6 година председник Савета Републичке радиодифузне агенције где је примао огромну плату и ћутао док су Пинк, Хепи и остале квази телевизије развијале најгоре риалити програме.

"На Видовдан 2020. године је након литургије у храму Преображења Господњег у Загребу, између осталога рекао да косовски мученици нису страдали да би сачували национални идентитет."

Ni ja ne znam da li mogu da podnesem gledanje takvog filma
Ono sto znam je da nece da nas ostave na miru I da ce stalno da se potencira ono najvece zlo koje ce vecito da pravi razdor medju ljudima na balkanu
U fr su nedavno iz galerije sa izlozbe uklonjene fotografije koje su svedocile o nato zlocinu 99. jer su vredjale osecanja nato zvanicnika
Strasno je to sto se desilo u jasenovackim logorima, ali ne mozemo zbog toga da forsiramo mrznju prema citavom narodu
Nisu svi ljudi isti
I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih..
Ali na zalost, I ovde I tamo su isti politicari
Kod njih onaj koji negira zla ustasa, kod nas onaj koji poziva na ubijanje sto za jednog
I jedni I drugi su prodali dusu djavolu za saku para, a nas zbog ugovora koji su sa djavolom potpisali vuku u vecni sunovrat
Sve dok koljace drze uz sebe iz interesa, a puste ih niz vodu kad ih stisnu sa strane, dok me sa naslovnih strana bombarduju sa zaljubljenom udovicom silovatelja I ubice, sa misom vacicem, levijatanom..ne mogu da gledam film
Jer zrtava velikog zla treba da se setimo sa postovanjem, a ne sa povodom novih razdora I ratova
Како то мислиш "I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih.."
Једино су немци и хрвати у историји имали логоре за жене и децу коју су убијали тако што су им маљевима мрвили лобање. И то још као званични државни пројекат у државним логорима. Геноцид озакоњен највишим правним актима против Срба, Јевреја и осталих.

Како то мислиш "I ovde I tamo ima I koljaca I dobrih, I zlicinaca I psihopata I normalnih.."
Једино су немци и хрвати у историји имали логоре за жене и децу коју су убијали тако што су им маљевима мрвили лобање. И то још као званични државни пројекат у државним логорима. Геноцид озакоњен највишим правним актима против Срба, Јевреја и осталих.

Samo zato što su Mađarima Dunav i Tisa bili tako prikladno blizu.

Nemci su krivi, direktno ili indirektno za smrt 27 miliona Rusa. Njihovih nekoliko miliona mrtvih nisu žrtve nego zločinci i ne zaslužuju pomen.Isto važi za hrvatske ustaše i članove njihovih porodica.

Не фали му ништа, апсолутно је политички подобан. Био је 6 година председник Савета Републичке радиодифузне агенције где је примао огромну плату и ћутао док су Пинк, Хепи и остале квази телевизије развијале најгоре риалити програме.

"На Видовдан 2020. године је након литургије у храму Преображења Господњег у Загребу, између осталога рекао да косовски мученици нису страдали да би сачували национални идентитет."
Имаш цео интервју?

porfirije mi nije ni u top 10 trenutno :))
evo jedna fotka od prekjuce, isli u slatinu da iskuliramo, rucamo, masna prednja kamera
slat.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back