86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ниси. То је чињеница. Свидело се то некоме или не.Baš sam otrovnica, zanemarite me![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниси. То је чињеница. Свидело се то некоме или не.Baš sam otrovnica, zanemarite me![]()
У пакао, зна се.Budna sam od 6. Malo dete imalo temp i zapušen mu je nos. I sad me namerno nervirate!!! Gde će vam duša?![]()
Даш нам играчку па је онда узмеш. Јел то лепо?Tu sam.pa ne deklarisu se one da su devojke.za mene su,posto su komsijska deca,a i spram mojih godina,devojke
Kakvi crni devojka sa 37 hahahahahNisu udate. Znači, devojke.
Dobro.У пакао, зна се.
Тамо смо девојке и са 37![]()
Dobro.Kaovi crni devojka sa 37 hahahahah
To je zena
otkud ti znaš te pesme iz paleolitaTri palme na otoku srece
gdje oblaci kruze svu noc
gdje ladja ka sreci se krece
i skoro u luku ce doc'
![]()
Бооожеее, па ја сам стара душа. (35otkud ti znaš te pesme iz paleolita
Budna sam od 6. Malo dete imalo temp i zapušen mu je nos. I sad me namerno nervirate!!! Gde će vam duša?![]()
Au brate.zena skromnog intelekta.
ko moja ćeraБооожеее, па ја сам стара душа. (35)
Oni tako mali imaju te faze. I kad su roditelji zajedno, tipa hoce samo kod babe i dede jer je kod babe i dede diznilend....razgovarao sam sa direktoricom, logopedom, njegovom tetom i psihologom, oni kazu da on nije da ne voli majku nego voli da vise provodi vrijeme sa mnom jer mu je tu zabavnije. lijepo su me docekali, direktorica je i sama razvedena 6 godina, kazu da je V sretan sto ima mene za oca, i jos stosta, ali da ne duzim vise
Hocemo da se vredjamo saddevojke u smislu neudate mozda. onda im fali ono baba ispred![]()
I nosi gacevoli dzoni kesha(((
Teroriše ga, nema 2g mozga.jeste. ali imam problem nece nikako kod majke, pa odo sam da vidim sta se moze uraditi. ja sve radim kao i prije, njena slika je na racunaru, pricam sve normalno, ali on krene plakati i tresti se cim se pomene ona i samo vice ne mama ne mama.
Vozim se i strasno se već nerviram od raspakivanja, spuštanja u podrum, mašina itd...a mama mi poslala sliku šta nas čeka: