Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da su samo moja deca imala srecu sa uciteljicama?
И мој је имао ОК учитеља. Радио је јако на заједници, односу, није дозвољавао ругање, храњење комплекса...
Није био нарочито писмен :lol: али ми је ово прво прече у том добу, искрено.

Ja sam imala solidne učiteljice i nastavnike. Bila je jeda nastsvnica koja me nije volela, ali bila je inače preterano stroga i rogobatna.
Prvi put sam na fakultetu naletela na nekog ko se baš iživljava. Položila sam bila ispit, ali sam posle ispita plakala i par dana posle toga bila slomljena. Kako li je tek deci kad nalete na budalu.

A sad jedan trac! Stariji u petom dobio razrednu.lepa mlada plavusa,po meni hladna kao led,ali maksimalno angazovana,svake nedelje ceo razred ili na klizanje,ili u muzej,pozoriste,bioskop,makar setnja po keju.bila mnogo stroga,al grizla za decu.jednom ja dosla po sina na klizanje da negde posle idemo,pa malo popricala sa njom.a ona troje dece sa dva muza.bio i muz sa decom tu.kad kaze meni sin jednom u sestom razredu,kad su se vratili iz bioskopa,razredna se ljubila sa fizicarem.ja mislila lupa,kad ona se udade za njega i hop,rodi jos jednu bebu.
Kad je sin vec bio u srednjoj,jednom ona prolazi pored nase zgrade,drzi se za ruku sa nekim covekom...ta je bas bila zaljubljiva
I sad je povremeno sretnem blizu skole,uvek pita za moje dete,nije vise hladna.verovatno nije htela da se previse intimizira dok su isli u skolu

A sad jedan trac! Stariji u petom dobio razrednu.lepa mlada plavusa,po meni hladna kao led,ali maksimalno angazovana,svake nedelje ceo razred ili na klizanje,ili u muzej,pozoriste,bioskop,makar setnja po keju.bila mnogo stroga,al grizla za decu.jednom ja dosla po sina na klizanje da negde posle idemo,pa malo popricala sa njom.a ona troje dece sa dva muza.bio i muz sa decom tu.kad kaze meni sin jednom u sestom razredu,kad su se vratili iz bioskopa,razredna se ljubila sa fizicarem.ja mislila lupa,kad ona se udade za njega i hop,rodi jos jednu bebu.
Kad je sin vec bio u srednjoj,jednom ona prolazi pored nase zgrade,drzi se za ruku sa nekim covekom...ta je bad bila zaljubljiva
I sad je povremeno sretnem blizu skole,uvek pita za moje dete,nije vise hladna.verovatno nije htela da se previse intimizira dok su isli u skolu
И код нас су се у "Соњи" мували ко је с ким стигао. Највише учитељица Драгица која се није бријала, најлон чарапе на длакаве ноге и наставник историје (он је још и мојој мами предавао) :lol:

Ja sam na pravog pedagoga i čoveka koji je voleo i umeo da prenese znanje, strast i ljubav prema svom predmetu i poslu, naišla tek na završnoj godini studija, znači 17 god školovanja sa sve samim dijagnozama, neki su bili manje, neki više užasni, svima je bilo zajedničko da ne mare za decu a još manje da ih nešto nauče.
Na faxu je toga još bilo i najmanje, pogotovo na stručnim predmetima, tek po koji kompleks :lol:

Ја сам највише волела Анђу, наставницу математике. Нико више није мога да је смисли, а мени омиљена. Она нас је усмерила да мислимо својом главом, како да учимо. Захваљујући њој сам средњу завршила самоука, без предавања и иједног приватног часа, без стреса и муке. Зато је основа битна.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back