smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Izgleda da su samo moja deca imala srecu sa uciteljicama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И мој је имао ОК учитеља. Радио је јако на заједници, односу, није дозвољавао ругање, храњење комплекса...Izgleda da su samo moja deca imala srecu sa uciteljicama?
али ми је ово прво прече у том добу, искрено.Не питај ме ништа. Дође кући а ја видим да нешто није у реду и онда два сата чупам из ње шта се десило.
Imala je sreće što ti primetiš da nešto nije u redu.
И код нас су се у "Соњи" мували ко је с ким стигао. Највише учитељица Драгица која се није бријала, најлон чарапе на длакаве ноге и наставник историје (он је још и мојој мами предавао)A sad jedan trac! Stariji u petom dobio razrednu.lepa mlada plavusa,po meni hladna kao led,ali maksimalno angazovana,svake nedelje ceo razred ili na klizanje,ili u muzej,pozoriste,bioskop,makar setnja po keju.bila mnogo stroga,al grizla za decu.jednom ja dosla po sina na klizanje da negde posle idemo,pa malo popricala sa njom.a ona troje dece sa dva muza.bio i muz sa decom tu.kad kaze meni sin jednom u sestom razredu,kad su se vratili iz bioskopa,razredna se ljubila sa fizicarem.ja mislila lupa,kad ona se udade za njega i hop,rodi jos jednu bebu.
Kad je sin vec bio u srednjoj,jednom ona prolazi pored nase zgrade,drzi se za ruku sa nekim covekom...ta je bad bila zaljubljiva
I sad je povremeno sretnem blizu skole,uvek pita za moje dete,nije vise hladna.verovatno nije htela da se previse intimizira dok su isli u skolu

Нису ли све мајке такве.

<333Jao jeste,nista mi ne govori.preplakao je kabrioletSmoki, on je tako tipičan lav<333
Pa sad...uvek je sredjeniji nego ja.to po nekad opterecuje.osecam se po malo zarozano,jer ja bas i nisam tipicna vaga sto se izgleda tice

Joj da me vidis kako izlazim...Sram te bilo, ja djubre da bacim pa se sredim![]()
Ako ti je muz lav a ti vaga sve te razumijem. Imala sam tu kombinaciju 17 godina.Pa sad...uvek je sredjeniji nego ja.to po nekad opterecuje.osecam se po malo zarozano,jer ja bas i nisam tipicna vaga sto se izgleda tice
Jeste.kako mislis imala?Ako ti je muz lav a ti vaga sve te razumijem. Imala sam tu kombinaciju 17 godina.![]()