Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od kada profesija zavisi samo od školovanja? Kažeš i sama, bilo je i ranije novinara koji to po obrazovanju i školi to nisu bili. Isto kao i danas. Razlika je u tome kako su taj posao obavljali.

Uostalom, znaš kako, nazovi ti njih za svoj groš kako god hoćeš. Translejteri, klikbejteri, kako god... Ono što oni po struci jesu i što im u biografijama piše je da su novinari jer, logično, novinarski posao obavljaju. A kako ga obavljaju, bar za moj lični doživljaj, to nije za otkaze i proterivanje iz zemlje nego za tešku robiju.

pa ne zavisi, ali nece niko normalan da radi to danas za kikiriki
tu su podbacila i udruzenja
citav sistem je podbacio
to su ljudi koji uticu na javno mijenje
ne mozes ih placati bijedno i ocekivati da rade to dostojanstveno
kao ni sudije, ljekare...bilo koju profesiju koja trazi licni integritet
al ovoj zemlji nije bitno da ima slobodne medije, kulturu i umjetnost jer joj nije bitna ni sloboda, ni kvalitet zivota njenih gradjana
upravo obrnuto
bitno joj je da se sve to satre i da stado bleji uz pink i zaokruzi sta mu kazu
zato ti i kazem da ti ljudi koje hejtujes, s pravom, nisu novinari jer integritet nemaju
kako god da sebe zovu

Dive jel djuvegija nasao stan? Meni u subotu izlazi podstanar.nova garsonjera,170e na novoj detelinari
nije jos
mislim da trazi jednosoban, da ima odvojenu sobu za spavanje od dnevnog boravka
je l imas slike stana mozda, ajde na pp
mozda mu raspored odgovara
e da, jako mu je vazna lokacija zbog treninga, da ne gubi vreme u odlasku i povratku jer ih imaju dva dnevno
pitacu cerku kad se probudi, zaspala je malopre posle onih bolova

nije jos
mislim da trazi jednosoban, da ima odvojenu sobu za spavanje od dnevnog boravka
je l imas slike stana mozda, ajde na pp
mozda mu raspored odgovara
e da, jako mu je vazna lokacija zbog treninga, da ne gubi vreme u odlasku i povratku jer ih imaju dva dnevno
pitacu cerku kad se probudi, zaspala je malopre posle onih bolova
Ima muz slike,al sad je otisao kod majstora.ako budes veceras jos zainteresovana prosledicu ti slike
Ne znam gde trenira? Ako je na spensu,onda mu je ovo daleko ako nema kola.to je bulevar evrope blizu lidla

Ima muz slike,al sad je otisao kod majstora.ako budes veceras jos zainteresovana prosledicu ti slike
Ne znam gde trenira? Ako je na spensu,onda mu je ovo daleko ako nema kola.to je bulevar evrope blizu lidla
meni sad to nista bas ne znaci puno, posto ne znam dobro ns
znam samo spens i snp
i trazi odvojenu sobu u kojoj ce da mu bude krevet, da ga ne razmesta svaki dan
ne znam kakav je raspored tog stana, u svakom slucaju posalji mi slike, pa neka pogleda

Nije odvojeno.garsonjera je.poslacu ti veceras
on je nasao neki stan, dvosoban koje je vlasnik kao sredio i obojio dnevni boravak u rezedo boju
sve!
zidove, plafon
ostale prostorije u zutu i u kajsija boju
ja bih tacno dobila nervozu da moram da zivim u takvom stanu
on ka daltonista :lol: kaze pa sta fali, malo se sareni :lol:
cerka mu je rekla da ce ona da pregleda oglase i da zove stanodavce sad dok je on u karantinu

on je nasao neki stan, dvosoban koje je vlasnik kao sredio i obojio dnevni boravak u rezedo boju
sve!
zidove, plafon
ostale prostorije u zutu i u kajsija boju
ja bih tacno dobila nervozu da moram da zivim u takvom stanu
on ka daltonista :lol: kaze pa sta fali, malo se sareni :lol:
cerka mu je rekla da ce ona da pregleda oglase i da zove stanodavce sad dok je on u karantinu
Zbog boje zidova?
Ma hajde,svasta
Ako njemu odgovara zasto bi menjao?

aman covjece
to nisu novinari
novinar ima profesionalni integritet i kad pise pijacni barometar drzi se cinjenica
lik koji otvori daily mail, iskopira tekst u google tanslate i pejstuje u word pa preda uredniku nije novinar, kao sto ni njegov urednik nije urednik
i jesu placenici i olos, al novinari nisu
novinara ovdje skoro da i nema
То раде хрвати (гугл транслејт). Онда дебили из курира, алоа, телеграфа, новости и информера прекопирају те хрватске новине, дотерају на српски, с тим да су толико ометени у развоју да оставе половину хрватских "ријечи" и израза.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back