Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To što ti kažeš da Tapi nije bio slikar, to uopšte ne znači da on to stvarno nije bio. To je tvoje mišljenje za koje nikoga nije briga niti se smatra relevantnim. Činjenice su drugo. I da je on bio slikar i umetnik i da su novinari - novinari. A da je to kakav je slikar Tapi bio i kako ti novinari obavljaju svoj posao, neka sasvim druga stvar.
ne, to totalno znaci da on to stvarno nije bio
kao sto ni hitler to stvarno nije bio
jer postoje objektivni kriterijumi za tako nesto
koje nijedan od njih dvojice ne prolazi

To su sve i sami novinari krivi. Njima to i odgovara. Tako će i sutra kad ovi zglajznu, isto pisati hvalospeve samo nekim drugima. Ti kad vidiš ko se sve time danas bavi i kako, mislim da može da ti bude i drago što nisi u tome. Uprkos svemu.

A diploma... pre par godina sedimo ja i neki drug i gledamo film. On mi traži nešto da poturi gde može da odlaže onu koljuždinu od suncokretovih semenki. Meni diploma bila na stolu, nešto sam sređivao u sobi. Dodam mu je i kažem - znao sam da će mi ovo jednom zatrebati u životu. Toliko to vredi.

Bolje je i imati diplomu, a ne upotrebiti je, nego je nemati i doći u situaciju da se kaješ.

Te kriterijume određuješ ti?
naravno da ne
postoje strukovna udruzenja, postoji formalno obrazovanje, postoje zirirane grupne izlozbe, bijenali i trijenali, postoje broj samostalnih i grupnih izlozbi koje moras imati kako bi imao odredjeni formalni status

al ti slobodno daj priucenom zubaru da ti radi most ili elektricaru hobisti da ti spoji bojer

eno blic trazi "novinare" vec danima ide oglas na njihovom sajtu
mora da je odlicno placeno

Oni nisu plaćali ni u vreme Miloševića.
A ima budala koje će im to raditi "zbog slave".
Ima "fotografa" koji rade za "slavu", pa ima "kamermana" "pevača" "novinara" koji počinju kao botovi, a kao rade u ime novinarstva sve da bi dobili besplatno neki laptop, ili nazovi honorar, ili da bi im taj rad bila odskočna daska za neki drugi posao.

Oni nisu plaćali ni u vreme Miloševića.
A ima budala koje će im to raditi "zbog slave".
Ima "fotografa" koji rade za "slavu", pa ima "kamermana" "pevača" "novinara" koji počinju kao botovi, a kao rade u ime novinarstva sve da bi dobili besplatno neki laptop, ili nazovi honorar, ili da bi im taj rad bila odskočna daska za neki drugi posao.
pa to je, a udruzenja sjede na dupetu

naravno da ne
postoje strukovna udruzenja, postoji formalno obrazovanje, postoje zirirane grupne izlozbe, bijenali i trijenali, postoje broj samostalnih i grupnih izlozbi koje moras imati kako bi imao odredjeni formalni status

al ti slobodno daj priucenom zubaru da ti radi most ili elektricaru hobisti da ti spoji bojer

I svi oni kažu da Tapi nije bio slikar? Zanimljivo. Uprkos tome što je čovek opšte poznato bio baš slikar, imao ko zna koliko slika, izložba, galerija...
Screenshot_20210104_122419_com.android.chrome.jpg

Ali ako ti kažeš da nije bio slikar, onda garant nije.

I ne znam odakle tebi ideja da ću ja priučenom zubaru da dam da mi radi bilo šta? Kakve to veze ima sa bilo čim?

I svi oni kažu da Tapi nije bio slikar? Zanimljivo. Uprkos tome što je čovek opšte poznato bio baš slikar, imao ko zna koliko slika, izložba, galerija...
Pogledajte prilog 830532

I ne znam odakle tebi ideja da ću ja priučenom zubaru da dam da mi radi bilo šta? Kakve to veze ima sa bilo čim?

pa jednostavno nije bio
nista vise nego sto je sanja marinkovic novinar
al je bio simptom, kao i ona

i sto ne bi da priucenom zubaru
odgleda covjek lijepo tapijevo predavanje na vhsu i popravi ti zube

Pogledajte prilog 830532

tapi je bio falsifikator i saradnik sluzbe

Pogledajte prilog 830542
Trenutno sam na plaži, gledam Ruskinje šta one obuku i spare to normalna žena ni na kokainu ne bi uspela. Pakao pakla...
Ima 5 soma na sebi jedno s drugim veze nema. Kaže mi muž: ćuti ti nosiš soknice na sandale.
E sad ću sa budem ljuta malo. 😠😂

mislim da ljudi dozive oslobodjenje od stega kad prestanu da se uklapaju u kalup
i to je jedan nivo vise
kad si sam sa sobom dobro, nemas potrebu da brines o tome sta drugi misle..jer je tebi lepo
citam malopre na tviteru - zena izasla da proseta psa, dva maloletna klinca je gadjaju i dobacuju za njom - baba, jesi tu jaknu kupila kod kineza
pored tolikog materijalizma, nestaju one jako vazne stvari koje nas cine ljudima, pravim ljudima

meni se svidja tvoj stil oblacenja, jer iskace iz uobicajenog
nije ti problem da obujes papuce i zimsku jaknu
ali bas zbog toga, da sam na tvom mestu bilo bi mi prihvatljivo sve sto drugi izaberu
to su njihove razlicitosti
makar ja na sebe ne stavila tako nesto ni u snu
mogucnost svakakavog izbora nas cini slobodnim

pa jednostavno nije bio
nista vise nego sto je sanja marinkovic novinar
al je bio simptom, kao i ona

i sto ne bi da priucenom zubaru
odgleda covjek lijepo tapijevo predavanje na vhsu i popravi ti zube

Aha, znači neki loš pokušaj sarkazma. Tapijevo predavanje o popravkama zuba. Kao što se novinarski izveštaji rade preko Google translate. Zato naglašavam "loš" sarkazam.

Ne mogu da se raspravljam sa tobom oko nekih očiglednih stvari jer se benaviš i inatiš iako jasno nisi u pravu.

Aha, znači neki loš pokušaj sarkazma. Tapijevo predavanje o popravkama zuba. Kao što se novinarski izveštaji rade preko Google translate. Zato naglašavam "loš" sarkazam.

Ne mogu da se raspravljam sa tobom oko nekih očiglednih stvari jer se benaviš i inatiš iako jasno nisi u pravu.
ma ne
tapijev kurs hiperealizma
na vhsu
to ima veze sa slikarstvom koliko i plombiranje zuba pa ne vidim sto ne bi moglo posluziti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back