Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није више тешко претпоставити да је свако од нас потенцијални носилац. Питање је дана када ће се јавити симптоми и какви ће бити.

upravo....ovo vecinu nece zaobici. oni svaki dan navodno nadju po 3500 zarazenih..za 10 dana to je 35 hiljada, za 1 mesec 100 hiljada...dal iko veruje da ce neka mera vise pomoci?

a koliko je vec imalo bez simptoma ili sa slabim simptomima, koji nisu alarmantni?

Ја више волим да ћутим и слушам. И зато ми за друштво више одговарају људи причљивији од мене.
Али брбљивог мушкараца поред себе не бих могла да трпим. Такав ми може бити само другарица :lol: , никако допадљив мушкарац.
Има тренутака када се и сама распиштољим али ређе. И то је онда баш као да сам нацврцана. Причам, смејем се, млатим рукама. Мислим, некад и јесам :lol:
Ja nisam nikad u životu, ali tamo gde ne mogu da se raspištoljim, da se smejem retko ili nikad ne idem.

upravo....ovo vecinu nece zaobici. oni svaki dan navodno nadju po 3500 zarazenih..za 10 dana to je 35 hiljada, za 1 mesec 100 hiljada...dal iko veruje da ce neka mera vise pomoci?

a koliko je vec imalo bez simptoma ili sa slabim simptomima, koji nisu alarmantni?
За 10 дана је 35.000, али поента је та.

Meni užasno nedostaje kuma, preko četiri godine nismo zaglavile do dugo u noć, pijući, pušeći i hvaleći jedna drugu :lol:

objasni ti meni sta ti znaci onaj kucni red od 16 do 5 ujutro? dal su oni normalni. meni prvoj smeta buka koja traje satima i danima...ali covek mora da pusti masinu, usisa kucu, uradi nesto....jos sma pod sokom.

Pa objasnila je da se ne odnosi na masinu i usisvac nego na okupljanja zbog slava
Msm nije ekspl receno ali je sasvim jasno

zato sto kucni red ne podrazumeva samo okupljanje....vec i druge stvari. pa tako ti dodjes kuci i krenes da usisavas, a komsija ispod te prijavi.

ako je manja slava u pitanju sta ce komunalci da rade da ulaze ljudima u stanove d abi proverili koliko ima ljudi?

a sto s etice slava zahebali su.....ne znam kada je to pocelo...ali skoro sve velike slave su prosle osim sv. nikole i arandjelovdana.

miholjdan, sv. petka, sv. luka, mitrovdan, kozma i damjan i sutra je djurdjic. ostaje samo jos arandjelovdan i tek u decembru sv. nikola, posle je na treci dan bozica sv. stefan i iza njega sv. jovan.

pisem za vece i velike slave.

Ovo je deo koji se odnosi na kućni red

Screenshot_2020-11-15-20-34-59-243_com.facebook.orca.jpg
I po meni ima prostora za iživljavanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back