Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam volela da gledam emisije koje je svojevremeno vodila, volim takve ljude meni jedino idu na živce ćutolozi kojima treba da gataš šta misle.
Ја више волим да ћутим и слушам. И зато ми за друштво више одговарају људи причљивији од мене.
Али брбљивог мушкараца поред себе не бих могла да трпим. Такав ми може бити само другарица :lol: , никако допадљив мушкарац.
Има тренутака када се и сама распиштољим али ређе. И то је онда баш као да сам нацврцана. Причам, смејем се, млатим рукама. Мислим, некад и јесам :lol:

Ja sam volela da gledam emisije koje je svojevremeno vodila, volim takve ljude meni jedino idu na živce ćutolozi kojima treba da gataš šta misle.
Она је жена за поштовање по много основа.
У сваком случају, не оставља никога равнодушним, или је волиш, или је мрзиш.

Komsijina zena je dobila broj u kovid ambulanti da dodje nocas.ona ima temp ali ima culo mirisa.a cerka im trudna,ima temp,ali nema culo mirisa.a ja svaki dan setam sa komsijom.nismo bili nigde u zatvorenom prostoru i nismo imali fizicki kontakt,ali stojimo blizu kad pricamo sto znaci i da se pljujemo.e ako zarazim roditelje,roknucu se

Она је жена за поштовање по много основа.
У сваком случају, не оставља никога равнодушним, или је волиш, или је мрзиш.
Mene ostavlja ravnodusnom.volim njene knjige,ja sam romanticna domacica,nju sam uzivo gledala kad je bila njena predstava u pozoristu,procitala je jednu pesmu.ali nemam nikakav stav povodom nje
Ja moram nekog da upoznam da bi mogao da mi se dopadne ili ne

Komsijina zena je dobila broj u kovid ambulanti da dodje nocas.ona ima temp ali ima culo mirisa.a cerka im trudna,ima temp,ali nema culo mirisa.a ja svaki dan setam sa komsijom.nismo bili nigde u zatvorenom prostoru i nismo imali fizicki kontakt,ali stojimo blizu kad pricamo sto znaci i da se pljujemo.e ako zarazim roditelje,roknucu se
Pa kad sve to znaš ne razumem što se ponašaš neodgovorno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back