Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šti bi @pti ber rekao, kak sam razuzdana :zcepanje:
Redz nekulturna i divlja?
Kako si ga prepala, mukica mala...
Sad sam se setila,jedne godine na moru ja odlucila da podignem zivot na visi nivo:lol: pa kao ustajacu u sest i odmah u setnju kroz borovu sumu pored mora,pre dorucka i pre plaze.i krenem ja tako prvi dan,krcata ta staza,trkaci,setaci,majke sa asmaticnim bebama,ja saplicem nogama,nije mi dobro,valjda mi i pritisak pao,nisam jela,ne znam za sebe,okrenem se,a moje nesretno kuce,glava mu do zemlje,vuce se za mnom dvadeset metara iza....ja na pola staze,idemo kuci,kad se on okrenu,pa trci ispred sav sretan u krevet
Toliko od mog ranojutarnjeg fitnesa
A ima onaj pokret budni u pet
Mene su sisavci budili godinama u 5, tad se ustajalo. A budili su me i po 3-4 puta od ponoci do tih 5, i zato imam fobiju od toga. Pritom mrzim jutra. Ta rana. Jutro je kad se sam probudis, a ne kad te alarm ili neko drugi budi.

Meni ova decija skola od 10 skroz odgovara. Nema alarma. Svi se ustajemo kad se naspavamo. I mnogo smo raspolozeniji i bolje vollje. Samo kad bi trajala od 10-14 to bi bilo idealno.

Ali mi stigla ova najava za mogucu on line skolu. To je da se ubijes. Ja sa njih dvoje, prvi i drugi razred, sto mm kaze Pakao u najavi. :bum:

Zivo me zanima, ako neko od vas zna nek napise, kako rade privatne skole? Osnovne i (srednje)?

Jao moje malo dete uopste ne izlazi,samo posao i sedenje pred tv ovde ili kod brata.prave pet god male mature,ide on juce,iznajmili stan na dan.uzeo on taksi,iz taksija zove drugaricu,on kasni sa posla,pita jel ste se skupili,ona kaze pa to je sutra. ..
Dosao ko pokiso
Njemu treba devojka :zper:

Ili sto bi moj kum rekao:”Kad oseti piku zaboravice siku.” :rotf:

Ja čekam da dobijem oktobarski, jer sam prošli mesec imala peripetija sa strujom.
Naknadno sam dobila drugi račun sa pravilno upisanim stanjem brojila.
Nama, u NS, za ovaj kraj gde sam, skoro nikad ne očitavaju krajem meseca, obično bude 2og,3og...tekućeg meseca.
Prošli mesec su očitali 6og,a zgradu u sledećoj ulici 5og.
Uvek mozes da sam ocitavas.
Nas deru za sve, misle da serremo pare.
Ali je mm dopizdelo pa sad uredno ocitava i javlja svakog prvog u mesecu. I struju i gas a vodu proveri. Pa opet ako se desi da odemo na duzi godisnji pomere sat i oderu nas :lol: a mi se kao kopcamo na ledjima... debili... pritom nemas opcije da dokazes, jer moras sat da saljes kod njih na bazdarenje i jos placas 5.000 to.
Lopovska drzava. :aha:

Ali je mm dopizdelo pa sad uredno ocitava i javlja svakog prvog u mesecu. I struju i gas a vodu proveri. Pa opet ako se desi da odemo na duzi godisnji pomere sat i oderu nas :lol: a mi se kao kopcamo na ledjima... debili... pritom nemas opcije da dokazes, jer moras sat da saljes kod njih na bazdarenje i jos placas 5.000 to.
Pa da, ja sam tako godinama pratila kad sam u drugom stanu bila na struju se grejala
Kad sam se vratila u ovaj sa cg prestala sam jer mi se gadi vise sa njima natezanje i ispravljanje i zalbe kurcipalci
Prosle god u sred zime skoro mesec dana bili van stana, stigne racun isti kao i kad smo tu, potrosnja prosecna :lol: i sta da kazes na to majke ti
Tacno ih provaljujem da u zimskim periodima vole da kradu jer kontaju veca je potrosnja dogrevanja kuvanja zimnica i sl, nema veze dal si bio kuci, ako neko pita peko si paprike i mesao dzemive ceo mesec :lol:

Oni koji imaju kuće mogu sami da očitavaju.
U zgradi je malo drugačije.
Pristup ormariću imaju oni koji očitavaju brojila, u epsu kažu da ima pristup i upravnik, ali naš tvrdi da taj ključ imaju samo oni koji održavaju zgradu.
Gas plaćamo po kvadraturi.

Redz nekulturna i divlja?
Kako si ga prepala, mukica mala...

Mene su sisavci budili godinama u 5, tad se ustajalo. A budili su me i po 3-4 puta od ponoci do tih 5, i zato imam fobiju od toga. Pritom mrzim jutra. Ta rana. Jutro je kad se sam probudis, a ne kad te alarm ili neko drugi budi.

Meni ova decija skola od 10 skroz odgovara. Nema alarma. Svi se ustajemo kad se naspavamo. I mnogo smo raspolozeniji i bolje vollje. Samo kad bi trajala od 10-14 to bi bilo idealno.

Ali mi stigla ova najava za mogucu on line skolu. To je da se ubijes. Ja sa njih dvoje, prvi i drugi razred, sto mm kaze Pakao u najavi. :bum:

Zivo me zanima, ako neko od vas zna nek napise, kako rade privatne skole? Osnovne i (srednje)?

Jel vidiš?

Redz kako da nagovorim starijeg da ode kod psihologa,juce mi je rekao da ne moze da se nakani da diplomira zato sto to znaci da mora da se zaposli( a radi godinama u nazad) , da prestaje mladost,zezanje i pocinju obaveze i da on ustvari ne zna cime bi se bavio.ja mu rekla,ali ti vec radis i odgovoran si i vredan .ne moras se zaposliti u struci,samo diplomiraj.on nista.kad kazem da se posavetuje sa strycnim licem ni to nece

Redz kako da nagovorim starijeg da ode kod psihologa,juce mi je rekao da ne moze da se nakani da diplomira zato sto to znaci da mora da se zaposli( a radi godinama u nazad) , da prestaje mladost,zezanje i pocinju obaveze i da on ustvari ne zna cime bi se bavio.ja mu rekla,ali ti vec radis i odgovoran si i vredan .ne moras se zaposliti u struci,samo diplomiraj.on nista.kad kazem da se posavetuje sa strycnim licem ni to nece

Ovo je jako čest slučaj i uopšte nema veze da li dotični radi ili ne radi, sam taj čin diplomiranja je problem jer predstavlja (još jednu) životnu prekretnicu. Još jedna faza života se završava i počinje druga. U njihovim očima oni tad postaju "matori", izlaze iz uloge deteta koje imaju dok studiraju. Prihvatanje odgovornosti, tada u potpunosti odrastaju, odvajanje od roditelja i slično... Nisu to lake stvari, i ne idu ti prelazi glatko kod svih... To ti je kao i što svi mislie da kada udju u brak pestaje život :lol:

Nema svrhe da ga nagovaraš, svestan je on svega. Plus radi, tako da ni sa te strane nemaš problem (problm bi bio da neće da radi i da je lenština, što nije).

U ovakvim slučajevima oni sami u nekom trenutku kliknu da diplomiraju (ti do tada dobiješ 6 nervnih slomova :lol: ). Znam slučajeve mojih drugova i drugarica koji su bili u tim fazama. Jedna od njih eno je na veterinarskoj klinici u Nemačkoj, a studirala ovde preko 10 godina.

Nemoj da se opuštaš, ali nemoj ni da pritiskaš, nadgledaj :lol: Spomeni mu psihologa s vremena na vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back