Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas u komercijalnoj bez naplate odrzavanja ali ne dobijas platnu karticu nego mozes samo da dizes licno na salteru banke kes, a moze svako da ti uplati na njega dinare
To je ok ako imas u komsiluku banku pa mozes da ides i uzimas kes....imam i taj racun vec godinama....
Oni imaju i devizne isto bez naplate odrzavanja ali isto samo na salteru dizes i uplacujes...imam i taj :lol:
Znam to što se tiče Komercijalne banke, na dinarski može bilo ko da ti uplati parice i u Intesi, na devizni ne može bez ovlašćenja.
Sve u svemu najpoviljnija mi je štedionica, i za trajne naloge i za ostalo. Plus 10 čekova, a može i dopuna još toliko akon
tog momenta nisi u minusu.

Ma necu plastiku za secka, onaj set sto je okacila prvo sa seckom, necu takav

Za posudu koja ide uz stapni mixer me zabole od cega je, necu je ni koristiti

Meni ce stapni mixer da menja blender, znaci corbe i vocni jogurti sejkovi, da se ne zajebavam sa pranjem blendera, lakse mi taj stap nabijem u serpu i gotovo, briga me za njegove posude

ovaj ima staklenu posudu i dzabe je
kakav je, pojma nemam
al od gorenja nije gori sigurno

https://www.tehnomanija.rs/mali-kuc...ice_click&utm_campaign=Eponuda.com&code=c902t

Bome za Kipar imas povoljnih aranzmana.
Samo mi se cini da tamo nema kupanja.
Za Egipat nisam znala kad pada mrak ali sta mi to smeta, ovde pada jos ranije pritom je ledara... sta mi je problem lezati na lezaljci ili terasi i uzivati...
Ne gledam aranžmane, uvek putujemo u 99% slučajeva u svojoj režiji. A za karte proveri možda je sada bolja situacija. Za kupanje nogu ja da ti proverim .
problem padanja mraka u Egiptu je više zalazak sunca i vetar koji pocinje da duva. Ako si spremna da legnes u 19h i ustanes zorom na plažu onda ti je vreme da ideš odlično.

ХАХАХХААХХ
мислио сам на тренутне студенте...
А ето, објавих данас то нешто у групи око увођења веге менија у мензама... Ријетко кога је брига. Имате неки предлог како то ријешити
?

Ne gledam aranžmane, uvek putujemo u 99% slučajeva u svojoj režiji. A za karte proveri možda je sada bolja situacija. Za kupanje nogu ja da ti proverim .
problem padanja mraka u Egiptu je više zalazak sunca i vetar koji pocinje da duva. Ako si spremna da legnes u 19h i ustanes zorom na plažu onda ti je vreme da ideš odlično.
I ja kad idemo kolima. Sama pogledam, bukiram, nekad i idem na nevidjeno, odustanem, promenim... ali ovo sto treba i avion i smestaj i transfer a prvi put idem , lakse mi je preko agencije.
Znala bih ja da se zabavim i posle 19h :lol:
Sta radite sada ovde kad mrak pada u 16h?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back