gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
Pa ja sam sisla sa konja pre 38![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Probaj opet, polako uhvatiš kroz jaknu postavu iznutra i pomeraš rajsferšlus gore, dole, jače malo, ali ne prejako. I krojač neće moći ništa drugo da uradi, jedino da ti menja rajsferšlus, ali čak i u tom slučaju mora da odglavi postavu iz njega, ovako ili onako...U jakni za jahanje rajšferšlus je uhvatio postavu džepa i sad to moram da nosim kod drojača da mi reši problem
Probala sam sama da izvučem postavu, ne vredi, a treba mi džep.
Probaj opet, polako uhvatiš kroz jaknu postavu iznutra i pomeraš rajsferšlus gore, dole, jače malo, ali ne prejako. I krojač neće moći ništa drugo da uradi, jedino da ti menja rajsferšlus, ali čak i u tom slučaju mora da odglavi postavu iz njega, ovako ili onako...

Ja bih probala i dalje.Probala sam, ne ide
Ma neka napravi ceo džep, samo da mi osposobi jaknu, tj. džep.
Tako je! Ali postoji šansa da odglaviš.Ako pocepam, svakako ide krojaču![]()
Овако бих и ја.Tako je! Ali postoji šansa da odglaviš.![]()
Možeš možda malko šrafcigerom tankim ili vrhom turpije za nokte da podigneš onaj metalni deo koji kopča rajsferšlus, sa one strane gde si uhvatila postavu. Ali vrlo malo i posle će ti trebati klešta da to malo stegneš. Opet, tu postoji rizik da to kasnije pukne, taj metalni deo...
U pravu si. Ali ja nikako da naučim da pustim, ko mazga!Овако бих и ја.
И још нешто... Када нешто запнемо па не иде, треба мало пустити. Често се касније реши као од шале.
Овако бих и ја.
И још нешто... Када нешто запнемо па не иде, треба мало пустити. Често се касније реши као од шале.

Tako ja resavam sudokuОвако бих и ја.
ИстоTako ja resavam sudoku

па неки задатак, не можеш решити, силе нема. И пустим. После неколико сати усисавам рецимо, и само сине решење. Бацај усисивач, иди пиши 

Za dete bi najbolje bilo da ste vas dvoje prijatelji.najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
bivsa zena je nemoguca za bilo kakav dogovor mnogo lakse bi bilo da je malo fleksibilnija
Za to kad ga ostavljas u vrticu, nemoj da mislis da ima iskljucivo veze sa razvodom. Sva deca njare kad ih ostavljas. Moji prvi.gledam dijete kako se lomi svaki put kad ga ostavljam u vrticu,a ne mogu nista da promijenim. jos taj problem sa govorom...
На крају Захумске (Звездара близу Ђерма) постоји мајстор који решава СВЕ проблеме са рајсфершлусима.

Сада сам прочиталаovi ce da nas ozoniraju![]()

Krojač mi je u zgradi prekoputa, a dok stignem do Zvezdare sama ću ga odglaviti
Hvala u svakom slučaju.