Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes vi imate neku fensi djecu, moj je tako obican
ma kakvi bre, moji obicni, da obicniji ne mogu da budu.
mali prati sve decije trendove, fifa slicice krenu kad krene skola pa onda ide menjaza i tapkanje, samo to ga interesuje. na Nick Junior kanalu imaju neke sinhronizovane serije, to gleda. kad je bio manji, ako je manija pokmena, on je tu, ako je bej blejd, mi idemo u delta city da se takmici, itd :lol:
jedva je znao da drzi pravilno olovku u predskolskom, crtanje i pisanje ga nista nije zanimalo. samo lego kocke do drugog razreda, to je mogao da slaze non stop. nije znao da cita pre skole, samo par osnovnih reci. za brojeve se ni ne secam, ali znam da ga vise zanimaju od slova :lol:

• Podržavam
Reactions: Red
Uopšte nije zahvalna situacija i jeste stres za dete. Treba samo videti šta mu je manji stres. Nije on slučajno više vezan za tebe.
najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
bivsa zena je nemoguca za bilo kakav dogovor mnogo lakse bi bilo da je malo fleksibilnija

najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
bivsa zena je nemoguca za bilo kakav dogovor mnogo lakse bi bilo da je malo fleksibilnija

ja sam ti jos ranije predlozila da ga uzmes kod sebe, jer se iz tvog pisanja vidi da je dete pod stresom, sam si pisao da place kada treba a ga vratis kod majke. njemu trebaju roditelji, a ne baba i deda. baba i deda su za extra okolnosti, a on ispade da zivi u extra okolnostima, jer mu majka radi (nije ona kriva sto je tako). posto je takva situacija i posto imas vrv bolje uslove za njega plus svakako ces ga bolje ispratiti i psihicki i fizicki od babe i dede, mozda i nije lose da pokusas da bude kod tebe. naravno problem je sto je ona majka i sto ne verujem da ce se lako sloziti.

То је највећи проблем.
Да сарађује лако би се договорили.
Не могу да разумем људе који терају своје а не оно што је у интересу детета.

То је највећи проблем.
Да сарађује лако би се договорили.
Не могу да разумем људе који терају своје а не оно што је у интересу детета.

Čega sam se sve nagledala prilikom dodele starateljstva, romane mogu da ispišem.
Radi se o osobama koje su same po sebi sebične, to im je deo karatkera. Plus što nemaju svi decu zato što ih neizmerno žele i vole.

niko nista ne govori, kao nije pacijent da se ide dalje negdje sa njim, samo logoped za sada. dao sam bivsoj zeni broj logopeda gdje sam ga vodio pa ce ga i ona voditi 2x sedmicno, ispostuje ona sve to, i lijepo ga hrani i oblaci ali to je to. a svi znamo da su neke stvari mnogo bitnije od toga da li je dijete ustirkano ili nije..zivot je mnogo vise od toga.

Šetala sam neka 3-4 km i pronašla park u kojem nikad nisam bila.

IMG_20201112_122807.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back