Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pravi sranje i bez bunara : ))))kupi joj bunar da ti pravi sranje pokući : D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravi sranje i bez bunara : ))))kupi joj bunar da ti pravi sranje pokući : D
Који је уопште разлог да се дете аутоматски додељује мајци?
ma kakvi bre, moji obicni, da obicniji ne mogu da budu.jes vi imate neku fensi djecu, moj je tako obican
najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.Uopšte nije zahvalna situacija i jeste stres za dete. Treba samo videti šta mu je manji stres. Nije on slučajno više vezan za tebe.
najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
bivsa zena je nemoguca za bilo kakav dogovor mnogo lakse bi bilo da je malo fleksibilnija
najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
bivsa zena je nemoguca za bilo kakav dogovor mnogo lakse bi bilo da je malo fleksibilnija
fleksibilnost i kriticko misljenje nisu bas osobine koje je krase.Убеди је да је тако боље за дете.
То је највећи проблем.najbolje bi bilo da je kod mene pon-pet posto ja ne radim u smjenama i mogu ga ispostovati za skolu, vrtic, sta god. a mogu i izostati sa posla kad zatreba.
ona poznaje samo svoj interes, nazalost...za sebe misli da je superiorno bezgresno bice...То је највећи проблем.
Да сарађује лако би се договорили.
Не могу да разумем људе који терају своје а не оно што је у интересу детета.
То је највећи проблем.
Да сарађује лако би се договорили.
Не могу да разумем људе који терају своје а не оно што је у интересу детета.
gledam dijete kako se lomi svaki put kad ga ostavljam u vrticu,a ne mogu nista da promijenim. jos taj problem sa govorom...
Joj patkiceeeeee ❤❤❤❤
Прелепо!
Joj patkiceeeeee ❤❤❤❤
Dublin, Rathfarnham castledobra fotka..jos da znam di je to?
Mi se vozali juce biciklovima delom grada gde ne prolazim nikad ni kolima.zapanjila sam se radnjom za prodaju opreme za jahanje.nekad toga nije bilo u nsU jakni za jahanje rajšferšlus je uhvatio postavu džepa i sad to moram da nosim kod drojača da mi reši problem
Probala sam sama da izvučem postavu, ne vredi, a treba mi džep.
Mi se vozali juce biciklovima delom grada gde ne prolazim nikad ni kolima.zapanjila sam se radnjom za prodaju opreme za jahanje.nekad toga nije bilo u ns
Pa ja sam sisla sa konja pre 38Misliš na ClaireTu su oni više od 20 godina
![]()